NHL pitkävetovihje: Anaheim Ducks – St.Louis Blues 20.11.2023

Anaheim Ducks kohtaa St. Louis Bluesin 20. marraskuuta 2023 läntisen konferenssin kiehtovassa ottelussa.

Anaheim Ducks

Ducks pitää konferenssissa kunnioitettavaa seitsemättä sijaa, kerättyään 17 ottelusta yhteensä 18 pistettä ja maalisuhteen ollessa 50:53. Viime aikoina Ducksin suoritukset ovat olleet vaihtelevia, voittaen kaksi edellisestä viidestä ottelustaan. Joukkueen vahvuutena on ollut tasainen maalinteko, ja heidän kykynsä hallita kiekkoa antaa heille etulyöntiaseman ottelussa.

St.Louis Blues

St. Louis Blues puolestaan löytyy konferenssista kymmenenneltä sijalta, kerättyään 16 ottelusta 17 pistettä ja maalisuhteen ollessa 44:46. Blues on ollut hieman paremmassa vireessä viime aikoina voittaen kolme viidestä edellisestä ottelustaan. Joukkueen vahvuutena on ollut vankka puolustuspeli, ja heidän taitonsa erikoistilanteissa voivat olla ratkaisevia ottelussa.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Anaheim Ducks pisteille

Anaheim Ducksilla on ottelussa mahdollisuus napata voitto vahvan maalintekonsa ja kiekonhallintansa avulla. Heidän hyökkäyksensä on monipuolinen, ja pelaajat ovat löytäneet verkkoa tasaisesti. Ducksin on myös pystyttävä hyödyntämään vastustajansa mahdolliset puolustukselliset haasteet.

Ducksin pelaajilla on potentiaalia kontrolloida peliä keskialueella, mikä voi estää St. Louis Bluesia pääsemästä vaarallisille maalintekosektoreille. Ducksin kovaääninen kotiyleisö antaa myös lisäboostia joukkueelle.

Anaheim Ducksilla on tarvittavat aseet voittaa tämä ottelu. Heidän kykynsä tehokkaaseen maalintekoon ja pelin hallintaan antavat heille edun, kun he ottavat mittaa St. Louis Bluesista 20. marraskuuta.

Pelivihje: Anaheim Ducks 2.40

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

234 Lukukerrat