NHL pitkävetovihje: Anaheim Ducks – Arizona Coyotes 2.11.2023

Anaheim Ducks ja Arizona Coyotes kohtaavat toisensa 2. marraskuuta 2023 läntisen konferenssin jännittävässä taistossa. Katsotaan hieman tarkemmin molempien joukkueiden tilannetta, viimeaikaisia suorituksia ja tehdään pientä pohdintaa siitä, miten Anaheim Ducks voittaa tämän ottelun.

Anaheim Ducks on ollut yllättävän väkevä joukkue

Anaheim Ducks on tällä hetkellä läntisen konferenssin 6. sijalla, ja he ovat keränneet 9 ottelusta yhteensä 10 pistettä. Ducksin maalisuhde on 29 tehtyä maalia ja 27 päästettyä maalia, mikä osoittaa, että he ovat tehneet tärkeitä maaleja ja pystyneet pitämään puolustuksensa suhteellisen vahvana.

Arizona Coyotes pelaa yli odotusten

Arizona Coyotes löytyy saman konferenssin 8. sijalta. Heillä on koossa 8 pistettä 8 ottelusta ja maalisuhde 28 tehtyä maalia ja 21 päästettyä maalia. Coyotesin on onnistunut tekemään paljon odotettua enemmän maaleja ja puolustus on ollut vahva, mutta tilanteen pitäisi kääntyä ympäri hetkenä minä hyvänsä.

Kotijoukkueella mahdollisuus viidenteen peräkkäiseen voittoon

Anaheim Ducks saapuu tähän otteluun neljän ottelun voittoputkessa, mikä luo itseluottamusta joukkueelle. Kotietu antaa heille ylimääräisen edun, kun he voivat luottaa kotiyleisön tukeen.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Voiton avaimet otteluun

  1. Hyökkäyspeli: Anaheim Ducksin on jatkettava maalinteon tehokkuuttaan. Heillä on vahva hyökkäys, ja tähtipelaajien on oltava aktiivisia maalinteossa.
  2. Puolustus: Puolustuksen on pidettävä Coyotesin hyökkäys kurissa. Maalivahti on tärkeässä roolissa, ja puolustajien on pystyttävä jatkamaan laadukasta pelaamista.
  3. Erikoistilanteet: Erikoistilanteet ovat ratkaisevia ottelussa. Ducksin erikoistilannepelaaminen, kuten ylivoimapeli ja alivoimapeli, on oltava yhtä hyvää kuin viime aikoina.

Pelivihje: Anaheim Ducks 2.45

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

303 Lukukerrat