NHL pitkävetovihje: Anaheim Ducks – Pittsburgh Penguins 8.11.2023

Anaheim Ducks kohtaa Pittsburgh Penguinsin 8. marraskuuta 2023 läntisen konferenssin kuudenneksi sijoittuneena joukkueena.

Anaheim Ducks

Ducks on tähän mennessä pelannut 11 ottelua ja kerännyt 14 pistettä, ja heidän maalisuhteensa on 37 tehtyä maalia ja 32 päästettyä maalia. Joukkue on hurjassa vireessä ja on voittanut kuusi peräkkäistä otteluaan. Tämä voittoputki antaa heille itseluottamusta ja näyttää olevan vahva motivaation lähde.

Pittsburgh Penguins

Pittsburgh Penguins sijoittuu itäisen konferenssin 16. sijalle, ja heillä on 10 ottelun jälkeen kertynyt vain 8 pistettä. Maalisuhde on 36 tehtyä maalia ja 31 päästettyä maalia. Penguinsilla on ollut vaikeuksia löytää tasaisuutta pelissään, ja he ovat voittaneet vain kaksi viidestä edellisestä ottelustaan. Tämä antaa viitteitä joukkueen haasteista ja epävarmuudesta tällä hetkellä.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Miksi Anaheim Ducks voittaa?

Ottelun voittamisen kannalta Anaheim Ducksilla on selviä etuja. Heidän vahva voittoputkensa on osoittanut joukkueen kyvyn voittaa ja löytää keinoja vastustajiensa voittamiseen. Ducksin hyökkäys on ollut tehokas, ja he ovat kyenneet tekemään paljon maaleja. Samalla heidän puolustuksensa on ollut solidaarinen ja onnistunut pitämään vastustajat kurissa. Toinen merkittävä tekijä on joukkueiden välinen ero sarjataulukossa. Anaheim Ducksilla on tällä hetkellä selkeästi parempi sijoitus ja enemmän pisteitä kuin Pittsburgh Penguinsilla. Tämä luo ylimääräistä itseluottamusta ja asettaa Ducksin suosikiksi ottelussa.

Anaheim Ducksin vahva voittoputki, tehokas hyökkäys ja vahva puolustus, sekä joukkueiden välinen ero sarjataulukossa antavat selkeän syyn uskoa, että Ducks voittaa tämän ottelun Pittsburgh Penguinsia vastaan. Ducksin pelaajat ovat tällä hetkellä paremmassa vireessä, ja heillä on kaikki edellytykset jatkaa voittoputkeaan ja pitää itsensä vahvana kilpailijana läntisen konferenssin kärkisijoilla.

Pelivihje: Anaheim Ducks 2.90

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

273 Lukukerrat