NHL pitkävetovihje: Nashville Predators – Vancouver Canucks 4.5.2024

Kun NHL:n pudotuspelit etenevät, jännitys tiivistyy entisestään ottelusarjojen kiristyessä. Tulevan yön kohtaamisessa Nashville Predators ja Vancouver Canucks kohtaavat kuudennessa ottelussa, kun Canucks johtaa sarjaa 3-2. Predatorsin tavoitteena on tasoittaa sarja voitolla, kun taas Canucks pyrkii sinetöimään paikkansa seuraavalle kierrokselle.

Pienet marginaalit ovat olleet ratkaisevia

Ottelusarja on ollut täynnä jännitystä ja vaihtuvia tuulia. Predators aloitti sarjan takaiskulla, kun Canucks vei ensimmäisen ottelun 4-2. Predators osoitti kuitenkin vahvuutensa ja palasi sarjaan voittamalla toisen ottelun 4-1. Kolmas ottelu oli tiukka kamppailu, mutta Canucks onnistui nappaamaan voiton lukemin 2-1. Neljäs ottelu venyi jatkoajalle asti, ja Canucks oli lopulta onnekkaampi voittaen 4-3. Viidennessä ottelussa Predators kuitenkin heräsi taisteluun ja vei voiton niukasti 2-1.

100€ bonus - Nordscasinolta!

Seiskapeli näkyy jo kiikarissa

Nyt kun ottelusarja palaa Nashvilleen, Predators saa kotiedun puolelleen. Kotiyleisön tuki voi osoittautua ratkaisevaksi tekijäksi, kun joukkue kamppailee selkä seinää vasten. Predatorsilla on nyt mahdollisuus käyttää hyväkseen kotikenttäetuaan ja tasoittaa sarja ennen mahdollista seitsemättä ottelua.

Vaikka Predators onkin ottelun ennakkosuosikki kotikentällään, odotettavissa on kuitenkin tiukka taistelu molemmilta joukkueilta. Canucks ei luovuta helpolla, ja he tulevat varmasti taistelemaan jokaisesta kiekosta. Luvassa onkin varmasti jännittävä ja intensiivinen ottelu, jossa ratkaisut syntyvät pienistä yksityiskohdista ja joukkueiden taistelutahdosta.

Pelivihje: Nashville Predators 2.30

Hyödynnä 5x 20€ ilmaisvedot!

XLbet tarjoilee uusille pelaajille huikeat 5x 20€ ilmaisvetoja!

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

153 Lukukerrat