NHL pitkävetovihje: Predatorsin peli-ilme antaa uskoa joukkueen mahdollisuuksiin 27.4.2024

NHL pudotuspelien ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 240,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 240,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline -valinnalla.

Nashville Predators – Vancouver Canucks

NHL:ssä nähdään mielenkiintoinen ottelu, kun Nashville Predators ja Vancouver Canucks kohtaavat kolmannessa ottelussa. Canucks voitti ensimmäisen ottelun 4-2, mutta Predators vastasi voittamalla toisen ottelun vakuuttavasti 4-1.

Predatorsin maalivahtipeli on ollut ottelusarjassa merkittävässä roolissa, ja he ovat saaneet siitä selvän edun. Joukkueen peli-ilme oli parantunut toisessa ottelussa, ja kotietu antaa heille lisäboostia seuraaviin kohtaamisiin.

Predatorsin voitto kertoimella 2.40 tarjoaa houkuttelevan mahdollisuuden sijoituksen kasvattamiseen ottelusarjan kolmannessa ottelussa. Heidän parantunut peli-ilmeensä ja vahva maalivahtipeli antavat heille selkeän edun jatkaa voittojen tiellä. Canucksin on löydettävä tapa vastata Predatorsin parantuneeseen esitykseen, mutta Predatorsin vahvuus ja kotietu tekevät heistä houkuttelevan pelikohteen ottelusarjan kolmannessa kohtaamisessa.

Nappa 100€ extraa:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Nashville Predators voittoa kertoimella 2.40.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

145 Lukukerrat