NHL pitkävetovihje: Colorado Avalanche – Dallas Stars 18.5.2024

NHL:n pudotuspelien kuudennessa ottelussa Colorado Avalanche kohtaa Dallas Starsin. Stars johtaa sarjaa 3-2, mutta Avalanchella on kotietu ja he ovat valmiita taistelemaan sarjan jatkamisesta.

Colorado Avalanche

Avalanche aloitti ottelusarjan vahvasti voittamalla ensimmäisen pelin 4-3 jatkoajalla. Tämä osoitti heidän kykyään nousta tiukoissa tilanteissa ja ratkaista pelejä. Seuraavaksi kuitenkin Stars hallitsi kenttätapahtumia ja vei kolme peräkkäistä voittoa lukemin 5-3, 4-1 ja 5-1. Avalanche vastasi kuitenkin viidennessä ottelussa ottamalla vakuuttavan 5-3 voiton, joka toi heille uutta uskoa ja energiaa.

Avsin suurimpia vahvuuksia ovat heidän nopeat hyökkäyksensä ja tehokas maalintekokyky. Joukkueen tähtipelaajat, kuten Nathan MacKinnon ja Mikko Rantanen, ovat olleet erinomaisessa vireessä koko kauden ajan. Maalivahti Alexandar Georgiev on myös osoittanut kykynsä torjua ratkaisevia laukauksia ja pitää joukkueensa pelissä mukana.

Dallas Stars

Stars on ollut vahva ja johdonmukainen koko sarjan ajan. Kolme peräkkäistä voittoa lukemin 5-3, 4-1 ja 5-1 osoittivat heidän kykyään hallita peliä ja hyödyntää vastustajan heikkouksia. Starsin avainpelaajat, kuten Miro Heiskanen ja Jason Robertson, ovat olleet merkittävässä roolissa joukkueen menestyksessä. Heidän vahva hyökkäyspelinsä ja tiivis puolustus ovat tehneet heistä vaikean vastustajan.

100€ bonus vedonlyöntiin - Nordscasinolta!

Ennuste kuudenteen otteluun

Vaikka Stars johtaa sarjaa 3-2, Avalanchella on kotietu ja he ovat vaarallisia kotikentällään. Heidän viimeisin voittonsa toi heille uutta itseluottamusta, ja kotiyleisön tuki on ratkaisevassa roolissa. Avalanchella on kaikki aseet venyttää sarja seitsemänteen peliin, ja heidän tähtipelaajiensa loistavat suoritukset voivat olla avainasemassa. Colorado Avalanchella on erinomaiset mahdollisuudet venyttää ottelusarja seitsemänteen peliin. Heidän tehokas hyökkäyspelinsä ja kotikenttäetu antavat heille vahvan lähtökohdan taistella voitosta ja sarjan jatkumisesta.

Pelivihje: Colorado Avalanche 2.40

Hyödynnä 5x 20€ ilmaisvedot!

XLbet tarjoilee uusille pelaajille huikeat 5x 20€ ilmaisvetoja!

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

120 Lukukerrat