NHL pitkävetovihje: Vancouver Canucks – Nashville Predators 1.5.2024

Torstaina 1. toukokuuta 2024 Vancouver Canucks ja Nashville Predators kohtaavat ottelusarjan viidennessä kamppailussa. Canucks johtaa sarjaa vahvasti 3-1 ja lähtee otteluun katkaisun toivossa.

Otteluhistoria

Canucks aloitti sarjan vakuuttavasti voittamalla avausottelun 4-2. Predators vastasi kuitenkin voitolla toisessa ottelussa 4-1. Sarja jatkui tiukkana, kun Canucks vei kolmannen kamppailun nimiinsä niukasti 2-1. Neljäs ottelu venyi jatkoajalle, mutta lopulta Canucks onnistui voittamaan sen 4-3.

Hyökkäysvoima

Canucksin hyökkäysvoima on ollut ottelusarjan ratkaiseva tekijä. Heidän tehokas pelaaminen kiekon kanssa ja monipuolinen hyökkäysarsenaali ovat tuoneet heille etulyöntiaseman sarjassa.

Predatorsin Taistelu

Predators on antanut väkevän vastuksen, erityisesti maalivahti Juuse Sarosin johdolla. Saros on ollut loistava, mutta Canucksin hyökkäys on osoittautunut liian tehokkaaksi hänelle yksin torjuttavaksi.

100€ bonus - Nordscasinolta!

Ennakkosuosikkina sarjan katkaisuun

Canucks lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina, erityisesti kotikentällään. Heillä on mahdollisuus katkaista sarja ja edetä seuraavalle kierrokselle. Tämä tekee Canucksista houkuttelevan pelikohteen ottelussa. Odotettavissa on jännittävä ottelu, kun Canucks ja Predators kohtaavat viidennessä ottelussa. Canucks pyrkii hyödyntämään kotikenttäetuaan ja varmistamaan sarjan voiton, kun taas Predators yrittää viivyttää kotijoukkueen juhlahetkeä ja jatkaa taisteluaan pudotuspeleissä.

Pelivihje: Vancouver Canucks 2.40

Hyödynnä 5x 20€ ilmaisvedot!

XLbet tarjoilee uusille pelaajille huikeat 5x 20€ ilmaisvetoja!

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

294 Lukukerrat