NHL pitkävetovihje: Toronto Maple Leafs – Boston Bruins 3.5.2024

NHL:n kiihkeässä ottelusarjassa vastakkain asettuvat jälleen Toronto Maple Leafs ja Boston Bruins, kun joukkueet kohtaavat kuudennessa ottelussa. Bruins johtaa sarjaa 3-2, mutta Maple Leafsillä on mahdollisuus tasoittaa tilanne voitolla kotikentällään.

Tiukkaakin tiukempi taistelu jatkosta

Ottelusarja on ollut äärimmäisen tasainen, mikä kuvastuu myös tuloksissa. Bruins aloitti vahvasti voittaen sarjan avausottelun 5-1, mutta Maple Leafs vastasi voittamalla toisen ottelun 3-2. Bruins onnistui kuitenkin nousemaan voittoon seuraavissa kahdessa ottelussa, voittaen molemmat 4-2 ja 3-1. Viides ottelu oli äärimmäisen tiukka, ja Maple Leafs nappasi voiton 2-1 jatkoajalla.

100€ bonus - Nordscasinolta!

Vaahterapaidat taistelevat seiskapeliin

Näin tasainen sarja voi hyvin venyä seitsemänteen ja ratkaisevaan otteluun, ja Maple Leafsilla on nyt mahdollisuus ottaa iso askel kohti sitä. Kotikenttäetu on heille merkittävä tekijä, kun he pyrkivät hyödyntämään faniensa tuen ja luomaan painetta Bruinsin puolustukselle.

Maple Leafsin voitto on houkutteleva pelikohde. He ovat osoittaneet kykynsä voittaa Bruins tärkeissä otteluissa, kuten viime ottelussa jatkoajalla. Kotikenttäetu antaa heille tarvittavan lisäpotkun, ja he ovat varmasti valmiita taistelemaan loppuun saakka saadakseen voiton. Kertoimella 2.50 Maple Leafsin voitto tarjoaa houkuttelevan mahdollisuuden vedonlyöjille.

Maple Leafsilla on kaikki mahdollisuudet ottaa voitto kotonaan ja tasoittaa ottelusarja seitsemänteen peliin. Heidän vahva esityksensä ja kotiedun hyödyntäminen tekevät heistä houkuttelevan vedonlyöntikohteen tässä ratkaisevassa ottelussa.

Pelivihje: Toronto Maple Leafs 2.50

Hyödynnä 5x 20€ ilmaisvedot!

XLbet tarjoilee uusille pelaajille huikeat 5x 20€ ilmaisvetoja!

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

199 Lukukerrat