NHL pitkävetovihje: Boston Bruins – Florida Panthers 18.5.2024

NHL:n pudotuspelien kuudennessa ottelussa kohtaavat Boston Bruins ja Florida Panthers. Panthers johtaa sarjaa 3-2, mutta Bruins on valmis taistelemaan selkä seinää vasten kotiyleisönsä edessä.

Boston Bruins

Bruins aloitti ottelusarjan vahvasti voittamalla ensimmäisen pelin lukemin 5-1. Heidän aggressiivinen ja fyysinen pelityylinsä teki heti vaikutuksen. Tämän jälkeen joukkue kuitenkin kompastui kolmessa peräkkäisessä ottelussa, joissa Panthers hallitsi kenttätapahtumia ja voitti selvin numeroin 6-1, 6-2 ja 3-2. Viidennessä ottelussa Bruins kuitenkin näytti taistelutahtonsa ja nappasi tärkeän 2-1 voiton, joka antaa heille uskoa ja momentumia kuudenteen peliin.

Bruinsin suurimpia vahvuuksia ovat heidän kokemus ja kestävyys. Joukkueen johtohahmot ovat pelanneet lukuisia ratkaisevia otteluita urallaan. Maalivahtikin on osoittanut kyvykkyytensä torjumalla ratkaisevia laukauksia ja antamalla joukkueelleen mahdollisuuden taistella voitosta.

Florida Panthers

Panthers on pelannut vakuuttavasti ja hyödyntänyt maalintekovoimansa täysimääräisesti. Voitot lukemin 6-1 ja 6-2 osoittivat heidän kykynsä hallita peliä sekä hyödyntää Bruinsin puolustuksen virheitä. Kolmannessa voitossaan, tiukka 3-2 tulos, he näyttivät myös pystyvänsä voittamaan tiukatkin ottelut. Panthersin avainpelaajat, kuten Aleksander Barkov ja Matthew Tkachuk, ovat olleet erinomaisessa vireessä ja tärkeitä joukkueelleen.

100€ bonus vedonlyöntiin - Nordscasinolta!

Ennuste kuudenteen otteluun

Vaikka Panthers johtaa sarjaa 3-2, Bruinsin taistelutahto ja kotikenttäetu antavat heille hyvät mahdollisuudet venyttää sarja seitsemänteen peliin. Viides ottelu osoitti, että Bruins pystyy pelaamaan tiukkoja ja vähämaalisia otteluita, mikä sopii heidän pelityyliinsä. Kotiyleisön tuki TD Gardenissa antaa heille lisäbuustia, jota he tarvitsevat. Boston Bruinsilla on kaikki edellytykset venyttää ottelusarja seitsemänteen peliin. Heidän kokemus ja kotiyleisön tuki voivat olla ratkaisevassa roolissa, kun he taistelevat selviytymisestä ja jatkopaikasta.

Pelivihje: Boston Bruins 2.95

Hyödynnä 5x 20€ ilmaisvedot!

XLbet tarjoilee uusille pelaajille huikeat 5x 20€ ilmaisvetoja!

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

105 Lukukerrat