NHL pitkävetovihje: Anaheim Ducks – Vegas Golden Knights 6.11.2023

Läntisen konferenssin ottelu 6. marraskuuta 2023 tarjoaa jännittävän kohtaamisen, kun Anaheim Ducks isännöi Vegas Golden Knightsia.

Anaheim Ducks

Anaheim Ducks on tällä hetkellä läntisen konferenssin kuudentena, ja joukkue on kerännyt 10 ottelusta komeat 12 pistettä. Ducksin maalisuhde on 33 tehtyä maalia ja 30 päästettyä maalia, mikä osoittaa joukkueen vahvan hyökkäysvoiman. Ducksilla on meneillään viiden ottelun voittoputki, mikä lisää joukkueen itseluottamusta ennen tätä kohtaamista.

Vegas Golden Knights

Vegas Golden Knights on hallinnut läntistä konferenssia tähän mennessä. He ovat komeasti konferenssin kärkipaikalla, keräten 12 ottelusta 23 pistettä. Joukkueen maalisuhde on vaikuttava 50 tehtyä maalia ja vain 24 päästettyä maalia. Tämä kertoo Vegasin vahvasta puolustuksesta ja hyökkäyksestä. Joukkue on hävinnyt vain yhden ottelun koko kauden aikana, ja senkin vasta varsinaisen peliajan jälkeen, mikä kuvastaa joukkueen äärimmäisen tasapainoista peliä.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Miksi Vegas Golden Knights voittaa tämän ottelun?

Heillä on vahva kokoonpano sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa. Joukkue on onnistunut tekemään paljon maaleja samalla kun se pitää vastustajansa kurissa. Heillä on paljon kokemusta menestyksekkäästä pelaamisesta ja voittamisesta. Ducksin viiden ottelun voittoputki on vaikuttava, mutta Vegas on kohdannut tiukempia vastustajia ja silti pystynyt pitämään voittokulunsa yllä.

Vegas Golden Knights saapuu otteluun vahvana suosikkina vakuuttavien tilastojensa ja vahvan alkukautensa ansiosta. Ducks voi tarjota kovan vastuksen, mutta Vegasin vahvuudet hyökkäyksessä ja puolustuksessa antavat heille hyvät mahdollisuudet voittoon tässä kohtaamisessa.

Pelivihje: Vegas Golden Knights 1.95

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

263 Lukukerrat