NHL pitkävetovihje: NY Rangers – Dallas Stars 21.2.2024

NY Rangers saa vieraakseen Dallas Starsin 21. helmikuuta 2024, ja odotettavissa on kiihkeä kamppailu.

NY Rangers

Kotijoukkue Rangers on vahvassa asemassa itäisen konferenssin kolmantena, keräten 55 ottelusta 75 pistettä ja maalisuhteen ollessa 185:156. Joukkue on näyttänyt vakuuttavaa suoritusta voittamalla peräti seitsemän ottelua peräkkäin, mikä lisää heidän itseluottamustaan.

Dallas Stars

Dallas Stars pitää puolestaan läntisen konferenssin toista sijaa, keräten 56 ottelusta 76 pistettä. Maalisuhde on myös vakuuttava 211:171. Viime aikoina joukkue on voittanut kolmesta viimeisestä viidestä ottelustaan, osoittaen tasaisuutta, vaikka voittoputki ei ole yhtä pitkä kuin Rangersilla.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi kotijoukkue voittaa?

Rangersin vahva voittoputki ja hyvä vire antavat heille etulyöntiaseman tähän kohtaamiseen. Kotijoukkue on näyttänyt kykenevänsä voittamaan tiukkoja kamppailuja, ja joukkueessa on vahva yhteishenki. Heidän maalivahtipeli on ollut vakuuttavaa, ja hyökkäyksessä on useita pelaajia, jotka ovat löytäneet maalivireen.

Rangers voittaa ottelun, koska heillä on kotikenttäetu, vahva voittoputki ja kyky ratkaista tiukkoja pelejä. He tulevat olemaan motivoituneita jatkamaan hyviä suorituksiaan ja pitämään asemansa itäisen konferenssin kärjessä. Stars tulee antamaan kovan vastuksen, mutta Rangersin kokonaisvaltainen peli ja voittamisen nälkä vievät heidät voittoon tässä kohtaamisessa.

Pelivihje: NY Rangers 2.20

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

239 Lukukerrat