NHL pitkävetovihje: NY Rangers – Buffalo Sabres 28.11.2023

Tulevana yönä NHL:ssä kohtaavat itäisen konferenssin kärkijoukkue, New York Rangers, ja konferenssin sijalla 12 majaileva Buffalo Sabres. Ottelu lupaa jännitystä, kun molemmat joukkueet tavoittelevat tärkeitä pisteitä.

NY Rangers

NY Rangers on vahvassa asemassa itäisessä konferenssissa, pitäen ykkössijaa 19 ottelun jälkeen kerättyään yhteensä 21 pistettä. Joukkueen maalisuhde on komea 66 tehtyä maalia ja 45 päästettyä. Viime aikoina Rangers on näyttänyt vakuuttavalta voittaen neljä viidestä edellisestä ottelustaan. Tämä luo positiivista ilmapiiriä joukkueeseen ja nostaa heidät selkeäksi ennakkosuosikiksi.

Buffalo Sabres

Buffalo Sabres puolestaan kamppailee alemmassa keskikastissa, sijoittuen tällä hetkellä konferenssin 12. sijalle. Joukkue on kerännyt 21 ottelusta 21 pistettä, ja maalisuhde on hieman miinusmerkkinen 59 tehdyn ja 70 päästetyn maalin myötä. Sabresin viimeaikainen vire ei ole ollut paras mahdollinen, sillä he ovat voittaneet vain kaksi viidestä edellisestä ottelustaan.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

NY Rangersin avaimet voittoon

NY Rangersin voiton avain piilee joukkueen vahvassa hyökkäyspäässä ja maalinteon tehokkuudessa. Heidän tasapainoinen kokoonpanonsa on tuottanut tulosta, ja pelaajat kuten Artemi Panarin ja Mika Zibanejad ovat olleet tehokkaita maalin teossa. Rangersin puolustus on myös ollut vakuuttavaa, mikä on näkynyt hyvänä maalierona.

NY Rangers lähtee otteluun vahvempana joukkueena, niin pistetilanteen kuin peliesitystenkin perusteella. Heidän hyökkäystehonsa, vankka puolustus ja hyvä vire asettavat heidät suosikiksi ottelussa Buffalo Sabresia vastaan.

Pelivihje: NY Rangres 1.85

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

343 Lukukerrat