NHL pitkävetovihje: Dallas Stars – NY Rangers 21.11.2023

Dallas Stars ja New York Rangers kohtaavat jännittävässä ottelussa 21. marraskuuta 2023.

Dallas Stars

Stars on läntisen konferenssin neljännellä sijalla, keräten 16 ottelusta vakuuttavat 23 pistettä ja maalisuhde on 55-45. Joukkue on ollut loistavassa vireessä voittaen neljä viidestä edellisestä ottelustaan, mikä lisää heidän itseluottamustaan ennen kohtaamista. Starsin vahva hyökkäys ja tiivis puolustus ovat olleet avainasemassa menestyksessä tällä kaudella. Pelaajat kuten Tyler Seguin ja Roope Hintz ovat olleet pistetykkeinä, ja maalivahti Jake Oettinger on loistanut maalillaan. Joukkueen yhtenäisyys ja taito tehdä tulosta antavat heille vahvan aseman Rangersia vastaan.

NY Rangres

New York Rangers on itäisen konferenssin toisella sijalla, keräten 15 ottelusta komeat 25 pistettä ja maalisuhde on 52-34. Rangers on voittanut viimeiset neljä ottelua peräkkäin, osoittaen vahvaa pelivirettä ja joukkuehenkeä. Heidän tehokas maalintekonsa ja tiivis puolustuspeli ovat olleet ratkaisevia voittoputkessa. Rangersin nuoret tähdet, kuten Alexis Lafrenière ja Kaapo Kakko, ovat alkaneet nousta esiin, tukien kokeneempia pelaajia kuten Artemi Panarin. Maalivahti Igor Shesterkin loistava torjuntaprosentti antaa Rangersille vahvan selkänojan.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Vierasjoukkue ryöstää pisteet

Ottelun voittajaksi näyttää kallistuvan New York Rangers, joka on vakuuttanut vahvalla peliesityksellään ja voittoputkellaan. Rangersin tehokas maalinteko ja tiivis puolustus asettavat heidät vahvaan asemaan taistelussa Starsia vastaan. Pelaajien itseluottamus ja voittamisen mentaliteetti ovat avaintekijöitä, jotka voivat kääntää ottelun Rangersille heidän jatkaessa voittoputkeaan.

Pelivihje: NY Rangers 2.70

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

328 Lukukerrat