NHL pitkävetovihje: Toronto Maple Leafs – Vancouver Canucks 12.11.2023

NHL-kauden edetessä kohtaavat itäisen konferenssin seitsemäntenä oleva Toronto Maple Leafs ja läntisen konferenssin kakkossijalla majaileva Vancouver Canucks jännittävässä ottelussa 12. marraskuuta 2023. Molemmat joukkueet ovat esittäneet vahvoja otteita alkukaudesta, mutta ero niiden viimeaikaisissa suorituksissa on selvä.

Toronto Maple Leafs

Toronto Maple Leafs on tällä hetkellä itäisen konferenssin seitsemännellä sijalla, kerättyään 14 ottelusta 16 pistettä. Joukkueen maalisuhde on tasaisen tiukka, 50 tehtyä maalia ja 52 päästettyä. Leafs onnistui voittamaan kaksi viidestä edellisestä ottelustaan, mikä antaa joukkueelle mahdollisuuden parantaa asemiaan konferenssissa.

Vancouver Canucks

Vancouver Canucks on läntisen konferenssin toisena hienon alkukauden jälkeen. Canucksilla on 21 pistettä 13 ottelusta, ja joukkueen maalisuhde on erinomainen 59 tehtyä maalia ja vain 26 päästettyä. Canucks on kuitenkin se, joka todella erottuu: viiden peräkkäisen voiton myötä he ovat vakuuttaneet yksilötaidoilla ja joukkuehengellään.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Pisteet vierasjoukkueen matkaan

Ottelun voittajaksi nousee todennäköisesti Vancouver Canucks, joka on ollut viime aikoina erinomaisessa vireessä. Joukkueen maalinteko on ollut tehokasta, ja puolustus on pitänyt vastustajat kurissa. Canucksin viiden ottelun voittoputki ei ole pelkkää sattumaa, vaan se heijastaa joukkueen korkeaa pelillistä tasoa ja yhteispeliä.

Vaikka Toronto Maple Leafsilla on potentiaalia yllättää ja kääntää tilanne itselleen, Canucksin vire ja tähänastinen kausi antavat heille etulyöntiaseman. Canucks tulee todennäköisesti jatkamaan voittojen sarjaa vahvalla joukkuepelaamisellaan. Voiton takana on sekä tehokas hyökkäys että kurinalainen puolustus, mikä tekee Vancouverista vahvan ennakkosuosikin tässä kohtaamisessa.

Pelivihje: Vancouver Canucks 2.55

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

299 Lukukerrat