NHL pitkävetovihje: Montreal Canadiens – Colorado Avalanche 16.1.2024

Montreal Canadiensin ja Colorado Avalanchen välinen kohtaaminen lupaa olla kiehtova, kun itäisen konferenssin 13. sijalla oleva Canadiens kohtaa läntisen konferenssin kolmantena olevan Avalanchen.

Montreal Canadiens

Canadiensin kausi on ollut haasteellinen, ja he pitävät tällä hetkellä 13. sijaa 42 ottelusta kerätyillä 41 pisteellä ja maalisuhteella 116:145. Joukkue on voittanut vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan, ja tämä kohtaaminen tarjoaa heille mahdollisuuden kääntää suuntaa. Montreal Canadiensin haasteena on ollut maalinteon vaikeus ja puolustuksen haavoittuvuus. Maalisuhde 116:145 heijastaa näitä ongelmia, ja joukkueen on löydettävä keinoja vahvistaa sekä hyökkäystään että puolustustaan voittaakseen vahvan vastustajan.

Colorado Avalanche

Colorado Avalanche on kauden aikana näyttänyt vakuuttavalta, sijoittuen läntisen konferenssin kolmantena 43 ottelusta kerätyillä 59 pisteellä ja maalisuhteella 160:133. Joukkue on voittanut neljä viidestä edellisestä ottelustaan, mikä osoittaa heidän vireensä ja kykynsä voittaa tiukkoja kamppailuita.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi uskomme että Colorado Avalanche voittaa tämän ottelun?

Joukkueella on vahva hyökkäys, joka on kyennyt tekemään runsaasti maaleja, kuten kertoo maalisuhde 160:133. Avalanchen puolustus on ollut vakuuttava, mikä voi aiheuttaa vaikeuksia Canadiensin hyökkäykselle. Kokonaisvaltainen joukkuepelaaminen ja vahva suorituskyky viime aikoina antavat Coloradolle etulyöntiaseman tässä ottelussa. Avalanche pystyy hyödyntämään Canadiensin heikkouksia ja varmistamaan voiton tällä kohtaamisella.

Pelivihje: Colorado Avalanche 1.75

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

262 Lukukerrat