NHL pitkävetovihje: Montreal Canadiens – LA Kings 8.12.2023

Montreal Canadiens kohtaa LA Kingsin 8. joulukuuta 2023, ja odotamme kiinnostavaa ottelua, kun itäisen konferenssin 13. sijalla oleva Canadiens kohtaa läntisen konferenssin kolmospaikalla olevan Kingsin.

Montreal Canadiens

Canadiensin kausi on ollut vaikea tähän asti, sillä joukkue on kerännyt 25 ottelusta vain 25 pistettä ja maalisuhde on 72:89. Joukkue onnistui voittamaan vain kaksi viidestä edellisestä ottelustaan, mikä heijastaa haasteita joukkueella tällä kaudella. Canadiensin on parannettava puolustustaan ja lisättävä maalintekoa voittaakseen vahvan Kingsin.

LA Kings

LA Kings on näyttänyt vakuuttavalta tällä kaudella. Joukkue on sijoittunut läntisen konferenssin kolmanneksi kerättyään 22 ottelusta yhteensä 33 pistettä. Kingsin maalisuhde on erinomainen 85:53. Viime aikoina joukkue on ollut erityisen vahva, voittaen seitsemän edellisestä kahdeksasta ottelustaan. Tämä osoittaa Kingsin hyvää virettä ja joukkueen kykyä voittaa tiukkoja pelejä.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi uskomme että LA Kings voittaa tämän ottelun?

Yksi keskeinen tekijä on joukkueen vahva hyökkäys ja kyky tehdä maaleja. Kings on pystynyt tukemaan hyvää puolustusta tehokkaalla hyökkäyspelaamisellaan, ja tämä voi luoda vaikeuksia Canadiensille, jonka maaliero on ollut haastava tällä kaudella. Kingsin voittoputki ja joukkueen hyvä vire antavat heille selkeän edun itseluottamuksen osalta.

Tiivistettynä odotamme jännittävää kamppailua, mutta LA Kings ottaa voiton ottelusta vahvan hyökkäyksensä ja hyvän vireensä ansiosta. Canadiensin on parannettava peliään voittaakseen Kingsin, mutta tämä kohtaaminen näyttää suosivan Kingsiä ainakin tilastojen valossa.

Pelivihje: LA Kings 1.80

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

276 Lukukerrat