NHL pitkävetovihje: Minnesota Wild – Calgary Flames 15.12.2023

Tulevan yön ottelussa kohtaavat läntisen konferenssin 13. sijalla oleva Minnesota Wild ja 11. sijalla oleva Calgary Flames. Molemmat joukkueet ovat kokeneet vaihtelevan kauden, ja tämä kohtaaminen tarjoaa mahdollisuuden kohentaa asemia konferenssissa.

Minnesota Wild

Minnesota Wild on pelannut 26 ottelua, keräten 24 pistettä ja maalisuhteella 81:88. Joukkue on osoittanut kilpailukykyään voittamalla kolme viidestä edellisestä ottelustaan. Kotijoukkueen vahvuutena on ollut hyvä maalinteko, vaikka puolustuksessa onkin ollut haasteita. Tämä asettaa heille tärkeän tehtävän säilyttää hyökkäyspeli vireessä ja samalla vahvistaa puolustustaan.

Calgary Flames

Calgary Flames on kerännyt 29 ottelusta 26 pistettä, mutta joukkueen maalisuhde on hieman heikompi, 87:104. Viime aikojen tulokset eivät ole olleet parhaita mahdollisia, ja joukkue on voittanut vain yhden viidestä edellisestä ottelusta. Heidän on löydettävä keino parantaa puolustustaan ja samalla nostaa maalinteon tehokkuutta.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Wild on joukkueista vahvempi

Ottelun ratkaiseva tekijä on Minnesota Wildin vahva hyökkäys. Joukkue on osoittanut kykenevänsä luomaan maalintekotilanteita, ja hyökkäysvoima voi olla avain voittoon. Kotietu antaa Wildille ylimääräisen sykähdyksen, kun joukkue pyrkii nousemaan konferenssin taulukossa ylöspäin. Minnesota Wild voittaa ottelun, koska he pystyvät hyödyntämään vahvaa hyökkäyspelaamistaan ja samalla parantamaan puolustustaan tarvittaessa. Kotiyleisön tuki antaa lisäpotkua joukkueelle, ja he saavat tärkeän voiton tiukassa kamppailussa.

Pelivihje: Minnesota Wild 2.25

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

246 Lukukerrat