NHL pitkävetovihjeet: NJ Devils – Colorado Avalanche 7.2.2024

New Jersey Devils ja Colorado Avalanche kohtaavat kiehtovassa NHL-ottelussa 7.2.2024.

NJ Devils

Devils lähtee otteluun itäisen konferenssin 11. sijalta, keräten 47 ottelusta yhteensä 51 pistettä. Joukkueen maalisuhde on 161 tehtyä maalia ja 168 päästettyä maalia. Devilsin viime aikojen vire on ollut vaihteleva, voittaen kaksi viidestä edellisestä ottelusta.

Colorado Avalanche

Avalanche hallitsee läntisen konferenssin toista sijaa, keräten 50 ottelusta komeat 68 pistettä. Joukkueen maalisuhde on vaikuttava 191 tehtyä maalia ja 155 päästettyä maalia. Avalanche on voittanut kolme viidestä edellisestä ottelustaan, mikä heijastaa joukkueen vahvaa suorituskykyä.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Avalanche liian kova pala purtavaksi

Avalanche näyttää olevan ottelussa vahvoilla useista syistä. Joukkueen hyökkäyspeli on ollut tehokasta koko kauden ajan, ja he kykenevät maalinteon lisäksi luomaan painetta vastustajan puolustukselle. Devilsin puolustus saattaa joutua koetukselle Avalancheen laajasta hyökkäystehosta. Avalanche on ollut vakuuttava myös oman maalin suojelussa, mikä vaikeuttaa Devilsin maalinteon yrityksiä. Devilsin on löydettävä keinoja murtaa Avalancheen puolustus, mutta tämä voi olla haasteellista heidän viimeaikaisten vaikeuksien vuoksi.

Avalancheen tasaisuus ja joukkueen kokemus ovat ratkaisevia tekijöitä ottelussa. Joukkueessa on pelaajia, jotka ovat tottuneet menestymään tiukoissa tilanteissa, mikä antaa heille etulyöntiaseman.

Avalanche näyttää olevan ottelussa vahvempi joukkue, ja he voivat napata voiton tehokkaalla hyökkäyspelaamisellaan ja vankalla puolustuksellaan.

Pelivihje: Colorado Avalanche 2.40

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa yugin bonarit

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

181 Lukukerrat