NHL pitkävetovihje: Colorado Avalanche – Montreal Canadiens 27.3.2024

Tulevana yönä Avalanche isännöi Canadiensia Coloradossa.

Colorado Avalanche

Kotijoukkue Avalanche on loistanut viime aikoina ja sijoittunut läntisen konferenssin toiselle sijalle. He ovat keränneet 71 ottelusta vaikuttavat 97 pistettä ja maalisuhde 269-212 kertoo joukkueen vahvasta suorituksesta kentällä. Avalanche onkin hurmannut faninsa voittamalla peräti yhdeksän ottelua peräkkäin, mikä heijastaa heidän korkeaa pelitasoaan.

Montreal Canadiens

Canadiens löytyy itäisen konferenssin pohjalta, sijoittuen 15. sijalle. He ovat keränneet 70 ottelusta 64 pistettä, ja maalisuhde 194-244 osoittaa haasteita, joita he ovat kohdanneet tällä kaudella. Canadiensin viisi edellistä ottelua eivät myöskään ole sujuneet toivotulla tavalla, sillä joukkue on voittanut vain yhden näistä kamppailuista.

100€ bonus - Nordscasinolta!

Miksi Avalanche voittaa?

Heidän vakuuttava pistemääränsä ja maalisuhteensa antavat heille selkeän edun. Avalanche on pelannut uskomattoman hyvin viime aikoina, voittaen peräti yhdeksän ottelua peräkkäin. Heidän itseluottamuksensa ja momentuminsa ovat korkealla, mikä tekee heistä erittäin vaikean vastustajan Canadiensille. Avalancheilla on laaja ja monipuolinen hyökkäysarsenaali, joka voi luoda vaikeuksia Canadiensin puolustukselle ja maalivahdille.

Avalanche lähtee otteluun selkeänä suosikkina, ja heidän vahva pelisuorituksensa sekä korkea itseluottamuksensa voivat johtaa heidät voittoon. Canadiensin on löydettävä keinoja pysäyttää Avalanche ja hyödyntää mahdolliset heikkoudet heidän pelissään, mikä voi kuitenkin osoittautua haasteelliseksi Avalanchea vastaan pelatessa.

Pelivihje: Colorado Avalanche 1.45

Hyödynnä 25€ ilmaisveto!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

220 Lukukerrat