NHL pitkävetovihje: St.Louis Blues – Philadelphia Flyers 16.1.2024

St. Louis Blues ja Philadelphia Flyers kohtaavat jännittävässä ottelussa, kun lännen konferenssin 12. sijalla oleva Blues isännöi itäisen konferenssin 5. sijalla olevaa Flyersia.

St. Louis Blues

Kotijoukkue St. Louis Bluesilla on takanaan vaihteleva kausi, ja he sijoittuvat tällä hetkellä 12. sijalle 41 ottelusta kerätyillä 44 pisteellä ja maalisuhteella 118:131. Viime aikoina joukkue on kuitenkin nostanut tasoaan voittaen kolme viidestä edellisestä ottelustaan. St. Louis Bluesin menestyksen avain on ollut monipuolinen hyökkäys, ja maalisuhde 118:131 kertoo joukkueen kyvystä luoda maalintekotilanteita. Päästettyjen maalien keskiarvo on kuitenkin suurempi kuin tehtyjen, joka ei pitkällä aikavälillä lupaa hyvää. Heidän voittotuloksensa viime aikoina heijastavat parantunutta suorituskykyä ja sitä halua, millä he aikovat haastaa kovemmat vastustajat.

Philadelphia Flyers

Vierasjoukkue Philadelphia Flyers on puolestaan osoittanut vahvuutensa itäisen konferenssin keskikastissa. Joukkue pitää 5. sijaa 43 ottelusta kerätyillä 52 pisteellä ja maalisuhteella 126:118. Flyers on voittanut neljä viidestä edellisestä ottelustaan, ja he tulevat otteluun hyvässä vireessä.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi uskomme että Philadelphia Flyers voittaa tämän ottelun?

Joukkue on osoittanut kykynsä voittaa vahvoja vastustajia, ja heillä on vahva joukkuepelaaminen sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa. Flyersin tasapainoinen kokoonpano ja viimeaikainen menestys antavat heille etulyöntiaseman tässä kohtaamisessa. He pystyvät hyödyntämään St. Louis Bluesin puolustuksen haavoittuvuudet ja varmistamaan voiton vieraissa. Flyersin tehokkuus maalinteossa ja vahva puolustuspeli voivat kääntää ottelun heidän eduksi.

Pelivihje: Philadelphia Flyers 2.45

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

322 Lukukerrat