NHL pitkävetovihje: Pittsburgh Penguins – Colorado Avalanche 27.10.2023

Tulevana yönä 27. lokakuuta 2023 kohtaavat NHL:n itäisen ja läntisen konferenssin joukkueet Pittsburgh Penguins ja Colorado Avalanche. Ottelun asetelma on selvästi erilainen joukkueiden puolesta, sillä Penguins taistelee itäisen konferenssin jumbosijalla, kun taas Avalanche on vahvasti kiinni läntisen konferenssin kärkisijoissa.

Penguins on pahoissa ongelmissa

Penguinsin kausi on alkanut heikosti, kun joukkue on kerännyt vain neljä pistettä kuudesta ottelustaan. Maalisuhde on myös huolestuttava, sillä Penguins on päästänyt vastustajansa heiluttamaan verkkoa peräti 20 kertaa, kun itse ovat onnistuneet vain 17 kertaa. Tämä osoittaa puolustuksen ja hyökkäyksen epäyhtenäisyyden, joka on ollut Penguinsin taakka tällä kaudella.

Avalanche jatkaa voittoputkea

Colorado Avalanche on ollut alkukaudesta erinomainen. Joukkue on kerännyt 12 pistettä kuudesta ottelustaan ja maalisuhde on vakuuttava 28 tehdyn maalin ja 12 päästetyn maalin osalta. Joukkue on voittanut kaikki ottelunsa, ja tämä kertoo heidän vahvasta itsevarmuudestaan ja pelin hallinnastaan.

Bet N flix – Uusi Pikavedonlyöntisivusto – 120% bonus 120€ asti sekä ilmaisveto joka perjantai👉Lue lisää!👈

Miksi Colorado Avalanche voittaa tämän ottelun?

Useat tekijät tukevat heidän mahdollisuuksiaan. Avalanche on osoittanut kykynsä hallita peliä ja pitää vastustajansa kurissa. Heidän tiivis puolustuspelaamisensa ja tehokas hyökkäys tarjoavat tasapainoisen joukkueen, joka on vaikea voitettava. Heidän tähtipelaajiensa, kuten Nathan MacKinnonin ja Mikko Rantasen, kyvyt ratkaisevat otteluita. Penguinsin heikompi puolustus antaa Avalanche-hyökkääjille mahdollisuuden loistaa.

Avalanchen maalivahdit on ollut huippuvireessä tällä kaudella, ja heillä on ollut useita loistavia torjuntoja, joiden takia joukkue on voittoputkessa. Tämä antaa joukkueelle itseluottamusta ja lisää heidän mahdollisuuksiaan voittaa ottelu.

Colorado Avalanche näyttää olevan selkeä suosikki voittamaan tämän ottelun. Heidän vahva joukkuepeli, tähtipelaajat ja vireessä oleva maalivahti antavat heille etulyöntiaseman Penguinsiin nähden. Penguinsin on parannettava sekä puolustustaan että hyökkäystään, jos he aikovat haastaa Avalanchein tässä kohtaamisessa.

Pelivihje: Colorado Avalanche 2.20

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

NHL pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

313 Lukukerrat