NHL pitkävetovihje: Edmonton Oilers – Nashville Predators 4.11.2023

Edmonton Oilers ja Arizona Coyotes kohtaavat 4. marraskuuta 2023 kello 21:00 Suomen aikaa.

Edmonton Oilers

Edmonton Oilersin kausi on alkanut haasteellisesti, sillä joukkue on sijoittunut läntisen konferenssin alempiin sijoihin. He ovat pelanneet 9 ottelua ja keränneet vain 5 pistettä, joissa maalisuhde on 25 tehtyä maalia ja 36 päästettyä maalia. Oilersin viimeaikaiset tulokset ovat olleet pettymyksiä, joukkueen voittaen vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan. Joukkueen on selkeästi parannettava puolustuspelaamistaan ja maalivahtipeliään voittaakseen tämän ottelun.

Nashville Predators

Nashville Predators on sijoittunut saman konferenssin keskivaiheille. He ovat pelanneet 10 ottelua ja keränneet 8 pistettä, maalisuhteen ollessa 27 tehtyä maalia ja 30 päästettyä maalia. Predatorsin viimeaikaiset tulokset ovat olleet hieman parempia, voittaen kaksi viidestä edellisestä ottelustaan. Joukkueen hyökkäys on toiminut suhteellisen tasaisesti, ja heillä on vahva maalivahtiosaaminen.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Miksi sitten Nashville Predators voittaisi tämän ottelun?

Predatorsilla on tasaisempi kausi takanaan verrattuna Oilersiin. Heidän maalivahtinsa ovat pystyneet pitämään joukkueen tiukasti peleissä mukana, kun taas Oilers on päästänyt liikaa maaleja. Predatorsin hyökkäyskalusto on monipuolisempi ja kykenee luomaan enemmän maalintekomahdollisuuksia usealla ketjulla. Oilersin puolustuksen haavoittuvuus antaa Predatorsille mahdollisuuden hyödyntää tilanteet ja tehdä tarvittavat maalit voittoon.

Predatorsilla on hyvät saumat voittoon tässä ottelussa, ja heillä on mahdollisuus voittaa se vahvan maalivahtipelin, monipuolisen hyökkäyksen ja vastustajan heikkouksien hyödyntämisen kautta. Oilersin on parannettava huomattavasti joukkuepeliään, jos he aikovat haastaa Predatorsin tässä ottelussa.

Pelivihje: Nashville Predators 3.35

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

389 Lukukerrat