NHL pitkävetovihje: Pittsburgh Penguins – Arizona Coyotes 13.12.2023

Pittsburgh Penguins ja Arizona Coyotes kohtaavat mielenkiintoisessa ottelussa 13. joulukuuta 2023.

Pittsburgh Penguins

Penguins on tällä hetkellä itäisen konferenssin 14. sijalla, ja heidän kausi ei ole sujunut odotetusti. 26 pelatun ottelun jälkeen Penguins on kerännyt 25 pistettä ja maalisuhde on 75:69. Joukkue on kokenut vaikeuksia viime aikoina, sillä he ovat hävinneet neljä viimeisintä otteluaan.

Arizona Coyotes

Arizona Coyotes on läntisen konferenssin kahdeksannella sijalla. He ovat pelanneet 27 ottelua ja keränneet 28 pistettä maalisuhteen ollessa 88:82. Coyotesilla on ollut omat vaikeutensa, sillä he ovat hävinneet kolme viimeisintä otteluaan. Kummankin joukkueen on tärkeää kääntää kurssi ja napata voitto tästä kohtaamisesta.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Kotijoukkue ennakkosuosikki

Penguinsilla on etulyöntiasema kotiottelunsa vuoksi, mutta voiton avaimet voivat löytyä myös joukkueen sisältä. Penguinsin pelaajilla on kokemusta ja taitoa, ja heillä on mahdollisuus käyttää kotiyleisönsä tukea hyväkseen. Joukkueen on parannettava erityisesti puolustuspeliään ja vahvistettava maalivahtipeliään, jos he aikovat päihittää Coyotesin.

Penguinsin voiton avain piilee myös tehokkaassa hyökkäyspelaamisessa. Joukkueen tähtipelaajien on otettava vastuuta ja johdettava joukkuetta voittoon. Kun Penguins onnistuu luomaan maalintekotilanteita ja hyödyntämään vastustajan virheet, voitto on täysin saavutettavissa. Penguinsin voitto edellyttää parannuksia puolustuspelissä, vahvaa maalivahtipeliä sekä tehokasta hyökkäyspelaamista. Kotiyleisön tuki voi olla ratkaiseva tekijä, ja jos Penguins onnistuu täyttämään nämä vaatimukset, heillä on erinomaiset mahdollisuudet voittaa tämä ottelu.

Pelivihje: Pittsburgh Penguins 1.90

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

373 Lukukerrat