NHL pitkävetovihje: Arizona Coyotes – Edmonton Oilers 19.2.2024 primetime

Arizona Coyotes ja Edmonton Oilers kohtaavat toisensa 19.2.2024 NHL-ottelussa, ja joukkueiden välinen ottelu lupaa mielenkiintoista kamppailua läntisen konferenssin eri sijoilta. Coyotes on konferenssin 13. sijalla, kun taas Oilers pitää hallussaan kuudetta sijaa.

Arizona Coyotes

Coyotes on pelannut 54 ottelua ja kerännyt niistä 50 pistettä. Joukkueen maalisuhde on 157 tehtyä maalia ja 172 päästettyä maalia. Viimeaikainen vire on ollut haastava, sillä Coyotes on hävinnyt peräti yhdeksän ottelua peräkkäin. Joukkueella on nyt mahdollisuus katkaista tämä tappioputki ja palata voittojen tielle.

Edmonton Oilers

Oilers puolestaan on pelannut 51 ottelua ja kerännyt 65 pistettä. Joukkueen maalisuhde on 181 tehtyä maalia ja 147 päästettyä maalia. Oilers on voittanut kolme viidestä edellisestä ottelustaan, ja heillä on vahva asema konferenssin kuudentena. Oilersilla on hyvä mahdollisuus kasvattaa piste-eroaan muihin konferenssin joukkueisiin tässä ottelussa.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi Oilers voittaa?

Heillä on parempi pelivire ja tasaisempi suorittaminen viime aikoina. Oilersin hyökkäys on ollut tehokas, ja he ovat kyenneet tekemään runsaasti maaleja. Coyotesin vaikeudet tarjoavat Oilersille mahdollisuuden hyödyntää vastustajan heikkouksia ja kontrolloida peliä. Mikäli Oilers pystyy pitämään Coyotesin kurissa puolustuspäässä ja hyödyntämään maalipaikat tehokkaasti, he voivat napata voiton ja jatkaa vahvaa suorittamistaan kohti playoffeja.

Pelivihje: Edmonton Oilers 1.60

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

302 Lukukerrat