NHL pitkävetovihje: Arizona Coyotes – Washington Capitals 5.12.2023

Tulevan yön ottelussa Arizona Coyotes kohtaa Washington Capitalsin, kaksi kovaa joukkuetta läntisen ja itäisen konferenssin seitsemännellä sijalla.

Arizona Coyotes

Coyotes on pelannut vahvasti tällä kaudella ja on läntisen konferenssin seitsemäntenä kerättyään 23 ottelusta 26 pistettä. Heidän maalisuhteensa on positiivinen, 75 tehtyä maalia ja 68 päästettyä maalia. Coyotesin viimeaikainen suorituskyky on ollut vaikuttava, voittaen neljä peräkkäistä ottelua. Joukkue on löytänyt vahvan pelivireen, mikä näkyy myös maalierossa. Hyökkäyspäässä on tehoja, ja puolustus on pitänyt vastustajat kurissa.

Washington Capitals

Washington Capitals puolestaan on itäisen konferenssin seitsemäntenä 21 ottelusta kerätyillä 26 pisteellä. Heidän maalisuhteensa on hieman miinuksella, 52 tehtyä maalia ja 59 päästettyä maalia. Capitalsin viimeaikainen suoritustaso on ollut vaihteleva, voittaen kaksi viidestä edellisestä ottelusta. Joukkue tarvitsee parannusta sekä hyökkäys- että puolustuspelissään pysyäkseen vahvana vastustajana Coyotesille.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Miksi uskomme että Coyotes voittaa tämän kohtaamisen?

Joukkue on löytänyt vireen ja itseluottamuksen, mikä näkyy voittoputkessa ja maalierossa. Heillä on myös etu kotikentästä, ja pelaajat vaikuttavat olevan synkronissa. Coyotesin vahva suoritustaso ja Capitalsin vaihteleva vire antavat uskoa siihen, että Coyotes voi napata voiton tästä ottelusta.

Pelivihje: Arizona Coyotes 2.45

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

347 Lukukerrat