NHL pitkävetovihje: Detroit Red Wings – Anaheim Ducks 19.12.2023

Tulevana yönä NHL-kaukalot hehkuvat jännitystä, kun Detroit Red Wings isännöi Anaheim Ducksia.

Detroit Red Wings

Kotijoukkue Red Wings sijoittuu itäisen konferenssin yhdeksännelle sijalle, 30 ottelusta kerätyillä 34 pisteellä ja maalisuhteella 107–95. Viimeaikaiset tulokset ovat olleet heikompia, sillä joukkue on voittanut vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan.

Anaheim Ducks

Vierasjoukkue Anaheim Ducks on puolestaan läntisen konferenssin neljästoista, 30 ottelusta kahminut 22 pistettä ja maalisuhde on 80–102. Ducksin vire ei myöskään ole ollut paras mahdollinen, voittaen vain yhden viidestä viimeisimmästä ottelustaan. Kummankin joukkueen onkin aika näyttää kyntensä ja korjata suunta kohti voittoja.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi uskomme että Detroit Red Wings nousee voittajaksi tästä kohtaamisesta?

Red Wingsin kokemus ja kotietu ovat ratkaisevia tekijöitä. Joukkue on näyttänyt potentiaalinsa aikaisemmin kauden aikana, ja pelaajien taitotaso on korkea. Kotiyleisön edessä joukkue saattaa löytää uuden vaihteen ja hyödyntää Ducksin haavoittuvuuksia.

Valmentajan taktiset ratkaisut ja pelaajien yhteispeli ovat avaintekijöitä voiton saavuttamisessa. Jos Red Wings pystyy hallitsemaan kiekkoa, hyökkäämään tehokkaasti ja hyödyntämään vastustajan virheitä, heillä on hyvät mahdollisuudet napata voitto. Kotiyleisön tuki on henkireikä, joka antaa pelaajille ylimääräisen potkun kohti voittoa.

Näiden tekijöiden yhdistelmä voi luoda otollisen tilanteen Detroit Red Wingsille, ja tästä syystä voimme ennustaa, että he nousevat voittajiksi tässä tulevassa kohtaamisessa Anaheim Ducksia vastaan.

Pelivihje: Detroit Red Wings 1.80

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

296 Lukukerrat