NHL pitkävetovihje: Chicago Blackhawks – Anaheim Ducks 8.12.2023

Läntisen konferenssin kamppailu nähdään, kun Chicago Blackhawks isännöi Anaheim Ducksia 8. joulukuuta 2023. Ottelun lähtökohdat ovat mielenkiintoiset, kun molemmat joukkueet kamppailevat konferenssissaan sijoituksestaan.

Chicago Blackhawks

Chicago Blackhawks löytyy tällä hetkellä läntisen konferenssin 16. sijalta, kerättyään 24 ottelusta 15 pistettä. Joukkueen maalisuhde on 59 tehtyä ja 89 päästettyä maalia. Viimeaikaiset otteet eivät ole olleet suotuisia, sillä Blackhawks on voittanut vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan. Haasteita on ilmennyt erityisesti puolustuspäässä, ja joukkue hakee nyt käännettä kotiyleisön edessä.

Anaheim Ducks

Vierasjoukkue Anaheim Ducks sijoittuu konferenssissa kahden pykälän verran ylemmäs eli 14. sijalle. He ovat keränneet 25 ottelusta 20 pistettä ja heidän maalisuhteensa on 69 tehtyä ja 87 päästettyä maalia. Ducksilla on ollut myös vaikeuksia viime aikoina, voittaen vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan. Joukkue etsii parannusta hyökkäyksessään ja samalla pyrkii tiivistämään puolustustaan.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi kotijoukkue Blackhawks voittaa tämän ottelun?

Blackhawksilla on etu kotikaukalossaan, mikä tuo mukanaan tutun ympäristön ja tuen faneilta. Joukkueella on tarve palata voittojen tielle ja korjata viimeaikaisia heikkoja esityksiään. Blackhawksin pelaajilla on potentiaalia, ja heidän taitonsa voivat päästä oikeuksiinsa kotikentällä. Blackhawksin valmennusjohto voi hyödyntää edun kotikaukalossa. Tämä voi luoda tilanteita, joissa Blackhawks pystyy hyödyntämään vastustajan virheitä ja luomaan maalintekomahdollisuuksia.

Odotamme jännittävää kamppailua näiden kahden joukkueen välillä, mutta Blackhawksilla on kaikki eväät napata voitto kotikaukalossaan, jos he pystyvät hyödyntämään kotiedunsa ja pelaamaan vahvuuksillaan.

Pelivihje: Chicago Blackhawks 2.55

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

222 Lukukerrat