NHL pitkävetovihje: Winnipeg Jets – Anaheim Ducks 16.3.2024

Winnipeg Jets ja Anaheim Ducks kohtaavat jälleen kaukalossa läntisen konferenssin ottelussa 16. maaliskuuta 2024. Ottelu lupaa jännitystä, kun Jets yrittää jatkaa voittoputkeaan Ducksia vastaan.

Winnipeg Jets

Jets aloittaa ottelunsa läntisen konferenssin neljänneltä sijalta 87 pisteen voimin 65 ottelusta. Heidän maalisuhteensa on vakuuttava 198 tehtyä maalia ja 157 päästettyä maalia. Viime aikoina Jetsin suoritukset ovat kuitenkin olleet epätasaisia, voittaen vain kaksi viidestä viimeisimmästä ottelustaan. Tämä asettaa paineita joukkueelle palata voittojen tielle.

Anaheim Ducks

Anaheim Ducks löytää itsensä konferenssin 14. sijalta, keräten 49 pistettä 66 ottelusta. Heidän maalisuhteensa, 169 tehtyä maalia ja 238 päästettyä maalia, heijastaa haasteita, joita he ovat kohdanneet tällä kaudella. Ducks on kärsinyt neljä peräkkäistä tappiota, mikä tekee tästä ottelusta entistäkin tärkeämmän heille.

100€ bonus - Nordscasinolta!

Kotijoukkue hakee kahdeksatta peräkkäistä voittoa vastustajasta

Historiatilastot suosivat Jetsiä, sillä he ovat voittaneet seitsemän edellistä kohtaamistaan Ducksia vastaan. Tämä antaa heille henkistä etua tulevaan otteluun. Heidän vahva maalinteko ja puolustus auttavat heitä hallitsemaan peliä. Joukkueella on hyvä valmentaja ja kokemusta menestyksekkäästä pelaamisesta tiukoissa tilanteissa. Ducksin taas täytyy löytää tapa parantaa puolustustaan ja hyökkäystään, jos he aikovat haastaa Jetsin.

Odotetaan tasapainoista ja jännittävää ottelua, mutta Jetsillä on kaikki edellytykset jatkaa voittoputkeaan Ducksia vastaan. Heidän vahvuutensa maalinteossa ja puolustuksessa yhdistettynä aiempaan menestykseen Ducksia vastaan antaa heille selvän edun tässä ottelussa. Katseet kohdistuvat nyt siihen, pystyykö Jets jatkamaan voittojen tiellä vai pystyykö Ducks kääntämään kurssinsa ja yllättämään vastustajansa.

Pelivihje: Winnipeg Jets 1.50

Hyödynnä 25€ ilmaisveto!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

253 Lukukerrat