NHL pitkävetovihje: Dallas Stars – Arizona Coyotes 21.3.2024

Dallas Stars ottaa Arizona Coyotesin vastaan kotikentällään American Airlines Centerissä 21. maaliskuuta 2024. Ottelussa lännen konferenssin neljännellä sijalla oleva Stars kohtaa konferenssin 13. sijalla olevan Coyotesin, mikä lupaa mielenkiintoista kamppailua.

Dallas Stars

Stars on kerännyt vakuuttavat 91 pistettä 69 ottelusta ja heidän maalisuhteensa on 251 tehtyä maalia ja 210 päästettyä maalia. He ovat myös voittaneet kolme viidestä edellisestä ottelusta, mikä kertoo joukkueen hyvästä vireestä.

Arizona Coyotes

Coyotes on kamppaillut konferenssissaan, sijoittuen 13. sijalle 61 pisteellä 68 ottelusta. Heidän maalisuhteensa on 201 tehtyä maalia ja 224 päästettyä maalia. Vaikka he ovat voittaneet myös kolme viidestä edellisestä ottelusta, heidän sijoituksensa konferenssissaan heijastaa haasteita, joita heillä voi olla vastassa Starsia vastaan.

100€ bonus - Nordscasinolta!

Miksi Stars voittaa?

Starsilla on vahva joukkue, joka on osoittanut kykynsä voittaa otteluita ja pitää asemaansa konferenssissa. Heillä on myös kotikenttäetu, mikä on ratkaiseva tekijä ottelun lopputuloksessa. Starsin hyökkäyspeli ja puolustus ovat olleet vakuuttavia, mikä luo haasteita Coyotesille. Odotetamme, että Stars hyödyntää kotikenttäetunsa ja vahvan joukkueensa ominaisuudet voittaakseen ottelun.

Pelivihje: Dallas Stars 1.60

Hyödynnä 25€ ilmaisveto!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

226 Lukukerrat