NHL pitkävetovihje: Toronto Maple Leafs – Tampa Bay Lightning 4.4.2024

Huomenna Scotiabank Arenalla Toronto Maple Leafs ja Tampa Bay Lightning kohtaavat toisensa odotetussa NHL ottelussa, joka lupaa jännitystä ja kovaa taistelua.

Toronto Maple Leafs

Kotijoukkue Maple Leafs pitää hallussaan itäisen konferenssin 5. sijaa, keräten 95 pistettä 74 ottelusta. Heidän maalisuhteensa, 275 tehtyä maalia ja 231 päästettyä maalia, osoittavat vahvan hyökkäyspelin ja kyvyn pitää vastustajat kurissa omassa päässä. Maple Leafs onnistui voittamaan kolme viidestä viime ottelustaan, mikä lisää heidän itseluottamustaan tulevaan kohtaamiseen.

Tampa Bay Lightning

Tampa Bay Lightning löytyy samasta konferenssista sijalta 6. He ovat keränneet 89 pistettä 74 ottelusta, ja heidän maalisuhteensa on 259 tehtyä maalia ja 241 päästettyä maalia. Lightning on osoittanut vahvaa suorituskykyä, voittaen myös kolme viidestä viime ottelustaan. He tulevat otteluun valmiina taistelemaan ja pitämään Maple Leafsin varpaillaan.

100€ bonus - Nordscasinolta!

Maple Leafsin voitto

Vaikka Lightning onkin kova vastus, Maple Leafsin vahva hyökkäys ja kotiyleisön tuki antavat heille selvän edun. Maple Leafsin pelaajat, kuten Auston Matthews ja Mitch Marner, ovat olleet loistavassa pelivireessä viime aikoina, ja heidän kykynsä ratkaista pelejä voi kääntää vaakakupin heidän hyväkseen. Maple Leafs on viime aikoina parantanut puolustuspeliään, mikä voi auttaa heitä pitämään Lightningin kovat hyökkäyspelaajat kurissa.

Odotettavissa on tiukka taistelu, mutta Maple Leafs osoittaa kotikentällään vahvuutensa ja nousee voittoon tasaisen kamppailun jälkeen. Heidän vahva hyökkäyspelaamisensa ja parantunut puolustuspeli antavat heille tarvittavan edun Lightningia vastaan.

Pelivihje: Toronto Maple Leafs 2.30

Hyödynnä 5x 20€ ilmaisvedot!

XLbet tarjoilee uusille pelaajille huikeat 5x 20€ ilmaisvetoja!

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

109 Lukukerrat