NHL pitkävetovihje: Ottawa Senators – Florida Panthers 5.4.2024

Huomenna Canadian Tire Centerillä Ottawa Senators ja Florida Panthers kohtaavat toisensa jännittävässä NHL ottelussa, joka lupaa vauhdikasta ja intensiivistä kiekkoa.

Ottawa Senators

Kotijoukkue Senators sijoittuu itäisen konferenssin 14. sijalle, keräten 70 pistettä 74 ottelusta. Heidän maalisuhteensa, 238 tehtyä maalia ja 256 päästettyä maalia, kuvastaa joukkueen kykyä tehdä maaleja, mutta myös haasteita puolustuspäässä. Senators onnistui voittamaan neljä viidestä viime ottelustaan ja pyrkii jatkamaan hyvää virettään.

Florida Panthers

Florida Panthers pitää hallussaan itäisen konferenssin neljättä sijaa, keräten 99 pistettä 76 ottelusta. Heidän maalisuhteensa, 246 tehtyä maalia ja 193 päästettyä maalia, osoittaa joukkueen vahvuuden sekä hyökkäys- että puolustuspelissä. Panthers onnistui voittamaan vain yhden viidestä viime ottelustaan, mutta heillä on potentiaalia palata voittokantaan ottelussa Senatorsia vastaan.

100€ bonus vedonlyöntiin - Nordscasinolta!

Panthersin voitto

Panthersilla on hyvät mahdollisuudet voittoon huomisessa ottelussa. Heidän laadukas hyökkäyspelaamisensa, jota johtavat pelaajat kuten Aleksander Barkov voi aiheuttaa ongelmia Senatorsin puolustukselle. Panthersin vahva puolustus ja maalivahtipeli voivat pitää Senatorsin hyökkäyspään tehokkaat pelaajat kurissa. Odotettavissa on tiukka kamppailu, mutta Panthersin laadukkaampi pelaajamateriaali ja halu palata voittokantaan antavat heille tarvittavan edun ottelussa. Heidän kykynsä hallita peliä ja hyödyntää vastustajan heikkouksia voivat ratkaista ottelun Panthersin eduksi.

Pelivihje: Florida Panthers 2.00

Hyödynnä 5x 20€ ilmaisvedot!

XLbet tarjoilee uusille pelaajille huikeat 5x 20€ ilmaisvetoja!

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

176 Lukukerrat