NHL pitkävetovihje: Minnesota Wild – Colorado Avalanche 5.4.2024

Huomenna Xcel Energy Centerillä Minnesota Wild ja Colorado Avalanche kohtaavat toisensa odotetussa NHL ottelussa, joka lupaa jännitystä ja kovaa taistelua.

Minnesota Wild

Kotijoukkue Wild sijoittuu läntisen konferenssin kymmenennelle sijalle, keräten 81 pistettä 74 ottelusta. Heidän maalisuhteensa, 227 tehtyä maalia ja 235 päästettyä maalia, kertoo heidän kyvystään tehdä maaleja, mutta myös haasteista puolustuspäässä. Wild onnistui voittamaan kaksi viidestä viime ottelustaan ja pyrkii parantamaan suoritustaan tulevassa ottelussa.

Colorado Avalanche

Colorado Avalanche pitää hallussaan läntisen konferenssin kolmatta sijaa, keräten 100 pistettä 75 ottelusta. Heidän maalisuhteensa, 280 tehtyä maalia ja 225 päästettyä maalia, kertoo joukkueen tehokkuudesta sekä hyökkäys- että puolustuspäässä. Avalanche onnistui voittamaan kaksi viidestä viime ottelustaan ja pyrkii jatkamaan hyvää virettään ottelussa Wildia vastaan.

100€ bonus - Nordscasinolta!

Avalanchen voitto

Avalanchella on vahvat mahdollisuudet voittoon huomisessa ottelussa. Heidän taitava ja tehokas hyökkäyspelaamisensa, jota johtavat pelaajat kuten Nathan MacKinnon ja Mikko Rantanen, voi aiheuttaa ongelmia Wildin puolustukselle. Avalanche onnistuu usein hallitsemaan peliä ja luomaan vaarallisia maalintekotilanteita. Odotettavissa on tasainen kamppailu, mutta Avalanchein laadukkaampi pelaajamateriaali ja kyky hyödyntää vastustajan heikkouksia antavat heille edun ottelussa. Heidän halunsa palata voittokantaan ja säilyttää korkea sijoitus konferenssissa motivoi heitä taistelemaan voitosta loppuun asti.

Pelivihje: Colorado Avalanche 2.00

Hyödynnä 5x 20€ ilmaisvedot!

XLbet tarjoilee uusille pelaajille huikeat 5x 20€ ilmaisvetoja!

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

200 Lukukerrat