NHL pitkävetovihje: Columbus Blue Jackets – Boston Bruins 28.11.2023

Columbus Blue Jackets ja Boston Bruins kohtaavat jännittävässä ottelussa 28. marraskuuta 2023. Ottelun lähtökohdat ovat mielenkiintoiset, kun joukkueet sijoittuvat itäisen konferenssin eri päihin. Blue Jacketsilla on edessään haaste nousta konferenssin taulukossa, kun taas Bruins pyrkii vahvistamaan asemiaan kärjessä.

Columbus Blue Jackets

Blue Jacketsin kausi on ollut vaikea, sillä he ovat tällä hetkellä sijalla 16. Joukkue on kerännyt 22 ottelusta 16 pistettä, ja maalisuhde on 62 tehtyä ja 77 päästettyä maalia. Viimeaikaiset tulokset eivät ole olleet suotuisia, ja joukkue on voittanut vain kaksi viidestä edellisestä ottelustaan. Blue Jackets tarvitsee kipeästi voiton parantaakseen asemaansa konferenssissa.

Boston Bruins

Boston Bruins on vahvassa asemassa konferenssin toisella sijalla. He ovat keränneet 20 ottelusta 31 pistettä, ja maalisuhde on 69 tehtyä ja 50 päästettyä maalia. Bruins onnistui voittamaan kaksi viidestä edellisestä ottelustaan, säilyttäen vahvan pelivireensä. Joukkueessa on kokemusta ja taitoa, mikä tekee heistä vaarallisen vastustajan.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Miksi uskon Boston Bruinsin voittavan tämän ottelun?

Bruinsilla on vahva joukkue kokonaisuutena. Heidän hyökkäyspelaamisensa ja puolustuksensa ovat tasapainossa, ja maalivahtipeli on ollut luotettavaa. Bruinsilla on vahva voittokokemus, mikä antaa heille mentaalisen edun tiukoissa tilanteissa. Bruins onnistuu hyödyntämään vastustajiensa heikkouksia tehokkaasti. Blue Jacketsin epävarma puolustuspeli antaa mahdollisuuden Bruinsin taitaville hyökkääjille päästä maalintekopaikoille. Bruinsin kyky hyödyntää vastustajan virheitä tekee heistä vaikean vastustajan Blue Jacketsille.

Boston Bruinsin vahvuudet niin kokoonpanossa kuin pelitavassa antavat heille etulyöntiaseman ottelussa. Blue Jacketsin on löydettävä keinoja tukkia omat puolustusaukkonsa ja hyökätä tehokkaammin voittaakseen tämän kamppailun. Bruinsin vahva pelivire ja kokemus antavat heille kuitenkin etulyöntiaseman, ja odotan heidän voittavan tämän ottelun.

Pelivihje: Boston Bruins 1.70

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

333 Lukukerrat