NHL pitkävetovihje: Detroit Red Wings – Columbus Blue Jackets 11.11.2023

Detroit Red Wings ja Columbus Blue Jackets kohtaavat jännittävässä ottelussa 11. marraskuuta 2023 klo 20:00 Suomen aikaa. Ottelu pelataan Detroitin kotikentällä, ja molemmat joukkueet ovat eri ääripäissä itäisen konferenssin taulukkoa.

Detroit Red Wings

Detroit Red Wings on loistanut alkukaudella ja pitää vahvasti kiinni paikastaan itäisen konferenssin kärkipäässä. Joukkue on pelannut 14 ottelua ja kerännyt näistä komeat 16 pistettä. Maalisuhde 50-45 kertoo joukkueen tehokkaasta hyökkäyksestä ja vahvasta puolustuksesta. Red Wingsin viimeaikainen vire on ollut kohtalainen, sillä joukkue on voittanut kaksi edellisestä viidestä ottelustaan. Heidän tavoitteenaan on parantaa otteitaan ja vakuuttaa kotiyleisönsä.

Columbus Blue Jackets

Columbus Blue Jackets löytää itsensä itäisen konferenssin hänniltä. 13 ottelusta kertyneet 11 pistettä eivät ole täyttäneet odotuksia, ja joukkueen maalisuhde 34-44 kertoo haasteista niin hyökkäys- kuin puolustuspäässäkin. Blue Jacketsilla on edessään kova tehtävä nousta konferenssin taulukossa, mutta voitto Red Wingsistä voi olla liikaa pyydetty.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Kotijoukkue ennakkosuosikki

Ottelun voittajasta puhuttaessa Detroit Red Wings näyttää vahvemmalta ehdokkaalta. Joukkueen kokonaisvaltainen suorituskyky on ollut vakuuttavaa, ja heillä on selkeä etu pisteiden valossa. Blue Jacketsin vaikeudet viime aikoina antavat Red Wingsille mahdollisuuden hyödyntää vastustajansa haavoittuvaisuuksia. Red Wingsin vahva hyökkäyspelaaminen ja tasapainoinen puolustuspeli antavat heille etulyöntiaseman. Kotiyleisön tuki antaa lisäboostia joukkueelle. Detroit tulee todennäköisesti hallitsemaan ottelun kulkua, hyödyntämään vastustajansa heikkoudet ja viemään voiton. On odotettavissa, että Red Wings tarjoaa faneilleen näyttävän esityksen ja jatkaa vahvaa kauttaan kohti itäisen konferenssin kärkeä.

Pelivihje: Detroit Red Wings 2.00

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

410 Lukukerrat