NHL pitkävetovihje: Columbus Blue Jackets – Montreal Canadiens 30.11.2023

Columbus Blue Jackets kohtaa Montreal Canadiensin 30. marraskuuta 2023, ja ottelun odotetaan olevan jännittävä kohtaaminen itäisen konferenssin sijoitusottelussa.

Columbus Blue Jackets

Blue Jackets lähtee otteluun sijalta 15, kun joukkue on kerännyt 23 ottelusta yhteensä 18 pistettä ja maalisuhde on 67-79. Viimeaikainen suoritus on ollut kohtuullinen, voittaen kolme viidestä edellisestä ottelusta.

Montreal Canadiens

Montreal Canadiens löytyy saman konferenssin sijoitukselta 14. He ovat keränneet 21 ottelusta 20 pistettä, ja maalisuhde on 59-75. Canadiensilla on ollut hieman vaikeampaa viime aikoina, voittaen vain kaksi viidestä edellisestä ottelusta.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Miksi Columbus Blue Jackets voittaa?

Molemmilla joukkueilla on siis parannettavaa, mutta miksi uskomme, että Columbus Blue Jackets nousee voittajaksi tässä kohtaamisessa? Blue Jackets on osoittanut kykynsä voittaa tiukkoja pelejä, ja joukkueen hyökkäys on ollut tehokas, kun se on pystynyt maalinteossa. Heillä on kotietu, mikä voi olla merkittävä tekijä joukkueen menestyksessä.

Puolustus ja maalivahtipeli  on myös Blue Jacketsin eduksi tällä hetkellä. Joukkue on kyennyt pitämään vastustajansa kurissa viime aikoina, ja vahva puolustuspelaaminen on ratkaiseva tekijä voiton saavuttamisessa. Blue Jacketsin pelaajilla on näytönhalua, ja he haluavat parantaa sijoitustaan konferenssissa.

Odotamme tasaväkistä ja kiihkeää ottelua, mutta Columbus Blue Jacketsilla on etulyöntiasema kotikaukalossa ja joukkueen kokonaisvaltaisen suorituskyvyn vuoksi. Voitto voi kääntyä heidän hyväkseen, jos he onnistuvat pitämään puolustuksensa vahvana ja hyödyntämään maalintekomahdollisuutensa.

Pelivihje: Columbus Blue Jackets 2.30

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

416 Lukukerrat