NHL pitkävetovihje: Columbus Blue Jackets – Detroit Red Wings 17.10.2023

Maanantain ja tiistain välisenä yönä, 17. lokakuuta 2023 Columbus Blue Jackets ja Detroit Red Wings kohtaavat Nationwide Arenalla. Molemmat joukkueet ovat pelanneet kaksi ottelua kauden alussa ja keränneet kaksi pistettä, ja molemmilla on nälkää voittaa tämä kohtaaminen ja jatkaa vahvaa alkukauttaan.

Kausi alkoi molemmille joukkueille tappiolla, mutta molemmat ovat löytäneet takaisin voittojen tielle. Columbus Blue Jackets on onnistunut säilyttämään melko neutraalin maalisuhteensa, tehden seitsemän maalia ja päästäen saman verran. Detroit Red Wings puolestaan on päästänyt hieman enemmän maaleja (8), mutta he ovat tehneet yhdeksän maalia, mikä osoittaa joukkueen kyvyn löytää maalintekopaikat.

Bet N flix – Uusi pikavedonlyöntisivusto – 120% bonus 120€ asti sekä ilmaisveto joka perjantai👉Lue lisää!👈

Miksi sitten Columbus Blue Jackets voittaa tämän ottelun?

  1. Kotietu: Columbus pelaa tämän ottelun kotiyleisön edessä, mikä on merkittävä etu. Kotiyleisön tuki ja tuttu kotikaukalo antavat heille ylimääräisen sykäyksen.
  2. Vahva puolustus: Columbus Blue Jackets on tunnettu tiiviistä puolustuspelistään, ja he ovat päästäneet saman määrän maaleja kuin ovat itse tehneet tähän mennessä. Maalivahtipeli on myös hieman Blue Jacketsin puolella.
  3. Kokeneet pelaajat: Blue Jacketsilla on rosterissaan useita kokeneita pelaajia, jotka ovat tottuneet pelaamaan tiukkoja pelejä. Heidän johtajuutensa ja kokemuksensa auttavat joukkuetta voittamaan.
  4. Hyökkäyksen monimuotoisuus: Blue Jacketsin hyökkäys ei ehkä ole sarjan huippua, mutta heillä on useita pelaajia, jotka voivat päästä maalinteon makuun.

Detroit Red Wings on potentiaalinen haastaja, mutta silti odotetaan, että Columbus Blue Jackets voittaa tämän ottelun kotietunsa, vahvan puolustuspelinsä ja kokeneiden pelaajiensa ansiosta. Kumpikin joukkue haluaa jatkaa voittojen tiellä, mutta Blue Jacketsillä on pieni etu, joka auttaa heitä nousemaan voittoon tässä tasaisessa kamppailussa.

Pelivihje: Columbus Blue Jackets 2.55

Nappaa 100€ ilmaisvetoja ensitalletuksella XL betiltä!

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

NHL pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

288 Lukukerrat