NHL pitkävetovihje: NJ Devils – Columbus Blue Jackets 24.11.2023

New Jersey Devils ja Columbus Blue Jackets kohtaavat kiekkokaukalossa 24. marraskuuta 2023 klo 22:00 Suomen aikaa. Ottelu lupaa jännitystä, kun molemmat joukkueet etsivät tärkeitä pisteitä sarjataulukon sijoituksensa parantamiseksi.

NJ Devils

Devils saapuu otteluun itäisen konferenssin 14. sijalta, kerättyään 17 ottelusta 17 pistettä. Maalisuhde 59:66 osoittaa, että joukkue on kyennyt tekemään maaleja, mutta myös päästämään niitä omiin. Viimeaikaiset tulokset eivät ole olleet suotuisia, ja Devils on voittanut vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan. Joukkueen on parannettava suoritustaan ja otettava voitto kotiyleisönsä edessä, jotta tappioita ei kertyisi liikaa tilille.

Columbus Blue Jackets

Columbus Blue Jackets on hieman alempana konferenssissa, sijoittuen 16. sijalle. He ovat keränneet 20 ottelusta 14 pistettä, ja maalisuhde 58:73 kertoo haasteista sekä hyökkäys- että puolustuspäässä. Blue Jacketsin viimeaikainen suoritus ei ole ollut paras mahdollinen, voittaen vain yhden viidestä edellisestä ottelusta. Yllätysvoittoon on kuitenkin useita syitä!

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Miksi Columbus Blue Jackets voisi napata voiton tästä ottelusta?

Heillä von hyvä valmistautuminen ja pelisuunnitelma, joka hyödyntää New Jersey Devilsin heikkouksia. Pelaajien yksilösuoritukset voivat nousta esiin ratkaisevalla hetkellä, erityisesti joukkueen tähtipelaajien ollessa iskussa nyt kun Patrik Laine on isketty takaisin laituriksi uuteen ketjuun. Devilsin on oltava varovainen ja varmistettava, että heidän puolustuksensa on tiivis ja hyökkäyksessä on monipuolisuutta. Jos Devils ei paranna viimeaikaisia otteitaan, he voivat joutua vaikeuksiin Blue Jacketsin kanssa.

Odotettavissa on kova taistelu, ja molemmat joukkueet pyrkivät parantamaan sijoitustaan itäisen konferenssin taulukossa. Columbus Blue Jacketsin mahdollinen yllätysvoitto perustuu pelaajien onnistumiseen ratkaisevissa hetkissä.

Pelivihje: Columbus Blue Jackest 4.30

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

328 Lukukerrat