NHL pitkävetovihje: Columbus Blue Jackets – Calgary Flames 21.10.2023

NHL-kausi on vasta aluillaan, ja joukkueiden tilastot eivät vielä ole kovin luotettavia mittareita, mutta pyrimme silti analusoimaan ottelua Columbus Blue Jacketsin ja Calgary Flamesin välillä, jotka kohtaavat 21. lokakuuta 2023.

Blue Jackets hakee vauhtia pistetilille

Columbus Blue Jackets löytyy tällä hetkellä itäisen konferenssin 14. sijalta, ja joukkue on onnistunut keräämään kolmesta ensimmäisestä ottelustaan vain kaksi pistettä. Heidän maalisuhde on 7 tehtyä maalia ja 11 päästettyä maalia, mikä ei ole vielä vakuuttavaa. Voitto tässä ottelussa voisi olla juuri se potku, jota Blue Jackets tarvitsee kauden alussa.

Miksi Blue Jackets voittaisi tämän ottelun kotikentällään?

Kotietu on heille merkittävä tekijä. Fanien tuki ja peliin syttyminen kotiyleisön edessä antavat joukkueelle lisämotivaatiota ja energiaa. Vaikka alkukausi ei ole mennyt heidän suunnitelmien mukaan, Blue Jacketsilla on potentiaalia. Heidän pelaajistoonsa kuuluu lahjakkaita pelaajia, kuten Patrik Laine, joka voi yllättää vastustajan milloin tahansa.

Blue Jackets voi hyödyntää Flamesin haavoittuvaisuuksia. Flamesin maalisuhde on 13 tehtyä maalia ja 14 päästettyä maalia neljästä ottelusta. Tämä tarkoittaa, että he ovat puolustuspäässä antaneet vastustajille mahdollisuuksia tehdä maaleja. Blue Jacketsin on käytettävä hyväkseen näitä tilaisuuksia ja iskettävä tarkasti.

Bet N flix – Uusi Pikavedonlyöntisivusto – 120% bonus 120€ asti sekä ilmaisveto joka perjantai👉Lue lisää!👈

Päävalmentaja Vincent voisi myös tuoda uusia pelitaktiikoita ja kokoonpanomuutoksia, jotka auttavat parantamaan joukkueen suoritusta. Lopullinen voitto on usein kiinni pienistä yksityiskohdista, ja Blue Jacketsin on oltava hereillä koko ottelun ajan.

Alkukauden tilastot eivät suoraan ole heidän puolellaan, mutta Columbus Blue Jacketsilla on mahdollisuus voittaa tämä ottelu kotikentällään, jos he pelaavat kurinalaisesti, hyödyntävät vastustajan heikkouksia ja tuovat peliin tarvittavaa intoa ja energiaa. Voitto tästä ottelusta voisi olla käännekohta heidän alkukaudelleen.

Pelivihje: Columbus Blue Jackets 2.70

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

NHL pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

250 Lukukerrat