NHL pitkävetovihje: Florida Panthers – Columbus Blue Jackets 7.11.2023

Florida Panthers ja Columbus Blue Jackets kohtaavat 7. marraskuuta 2023 viihdyttävässä NHL-ottelussa.

Florida Panthers

Florida Panthers, itäisen konferenssin 11. sijalla, on aloittanut kauden kohtuullisesti. 10 ottelussa he ovat keränneet 11 pistettä, ja maalisuhde on 26 tehtyä maalia ja 28 päästettyä maalia. Joukkue on voittanut kolme viimeisestä viidestä ottelustaan, mikä osoittaa, että heillä on potentiaalia voittaa otteluita.

Columbus Blue Jackets

Columbus Blue Jackets on sijoittunut 14. sijalle samassa konferenssissa kerättyään 10 pistettä 11 ottelusta. Heidän maalisuhteensa on 28 tehtyä maalia ja 34 päästettyä maalia. Joukkue on voittanut vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan, mikä kertoo haasteista, joita heillä on ollut viime aikoina.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Miksi sitten Columbus Blue Jackets voisi napata yllätysvoiton?

Heillä on potentiaalia ja kykyä loistavaan joukkuepelaamiseen. Joukkueessa on useita lahjakkaita pelaajia, kuten Johny Gaudreu ja Jack Roslovic, jotka voivat yksittäisillä suorituksillaan kääntää ottelun edukseen. He ovat myös motivoituneita parantamaan otteitaan ja osoittamaan, että he pystyvät kilpailemaan jopa korkeammin sijoitettuja joukkueita vastaan. Columbuksella on laadukas maalivahti, joka voi tehdä suuria torjuntoja ja pitää joukkueensa pelissä. Hyvä maalivahtipeli on ratkaiseva tekijä voittoisassa ottelussa.

Vaikka Florida Panthers on paremmassa asemassa sijoituksen suhteen, Columbus Blue Jacketsilla on potentiaalia yllättää heidät, ja ottelusta odotetaan hyvin tasaista vääntöä. Columbus Blue Jackets voi napata yllätysvoiton, jos he pelaavat korkealla tasolla koko 60 minuuttia.

Pelivihje: Columbus Blue Jackets 3.80

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

302 Lukukerrat