NHL pitkävetovihje: NJ Devils – Calgary Flames 9.2.2024

Yöllä nähdään mielenkiintoinen ottelu, kun itäisen konferenssin sijalla 11 oleva New Jersey Devils isännöi läntisen konferenssin vastaavalla sijalla olevaa Calgary Flamesia.

NJ Devils

Devilsilla on tähän mennessä ollut vaihteleva kausi, sijoittuen 48 ottelun jälkeen 11. sijalle 53 kerätyllä pisteellä. Joukkueen maalisuhde on 166 tehtyä ja 171 päästettyä maalia. Viidestä edellisestä ottelustaan Devils on onnistunut voittamaan kaksi, ja he pyrkivät nyt vahvaan suoritukseen kotikentällään.

Calgary Flames

Flames puolestaan löytyy läntisen konferenssin sijalta 11, kerättyään 50 ottelusta yhteensä 51 pistettä. Joukkueen maalisuhde on tasainen 153 tehtyä ja 156 päästettyä maalia. Viidestä edellisestä ottelusta Flames on voittanut kaksi, ja he etsivät nyt piristystä tulokselliseen suuntaan.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Ennakolta odotettavissa on tasainen kamppailu kahden keskikastin joukkueen välillä. Devilsin hyökkäyksessä on potentiaalia, ja joukkue on onnistunut tekemään maaleja, vaikkakin puolustukselliset haasteet ovat olleet ilmeisiä. Flamesilla puolestaan on ollut samankaltaisia vaikeuksia, ja he etsivät nyt keinoja vahvistaa sekä hyökkäys- että puolustuspeliään.

Miksi sitten uskomme että Devils voittaa?

Joukkueella on kotietu, mikä usein antaa lisämotivaatiota pelaajille. Devils onnistuu viemään voiton, jos he onnistuvat parantamaan puolustuspeliään ja hyödyntämään tehokkaasti mahdollisuutensa hyökkäyksissä. Joukkueen pelaajien tulisi olla hereillä koko ottelun ajan ja hyödyntää kotiyleisön tukea. Odotamme tasavertaista kamppailua, mutta Devils voittaa ottelunsa kotiedun ja tehokkaan hyökkäyspelin ansiosta. Heidän tulisi kuitenkin olla hereillä puolustuspäässä, jotta voitto varmistuu.

Pelivihje: NJ Devils 2.20

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa yugin bonarit

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

167 Lukukerrat