NHL pitkävetovihje: Buffalo Sabres – Boston Bruins 28.12.2023

Buffalo Sabres kohtaa kotikaukalossaan Boston Bruinsin 28. joulukuuta 2023. Ottelu tulee olemaan mielenkiintoinen kohtaaminen itäisen konferenssin 14. sijalla olevan Buffalon ja toisella sijalla olevan Bostonin välillä.

Buffalo Sabres

Buffalo Sabresilla on ollut vaikea kausi tähän mennessä, sillä joukkue on sijoittunut konferenssissa melko alhaalle, keräten 35 ottelusta 32 pistettä. Maalisuhde 106:121 kertoo siitä, että joukkue on kohdannut vaikeuksia sekä hyökkäys- että puolustuspäässä. Viimeisissä viidessä ottelussa Buffalo on onnistunut voittamaan vain kaksi kertaa, mikä osoittaa joukkueen epätasaisuutta.

Boston Bruins

Boston Bruins on vakiinnuttanut asemansa konferenssin kärkipäässä, keräten 32 ottelusta vaikuttavat 44 pistettä. Maalisuhde 100:85 heijastaa joukkueen vahvaa suorittamista sekä hyökkäys- että puolustuspäässä. Vaikka Bruinsilla on ollut hieman vaikeuksia viime peleissään, voittaen vain yhden viidestä, joukkue säilyttää silti vahvan asemansa konferenssissa.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi Boston Bruins voittaa tämän ottelun?

Bruinsilla on laajempi kokemus menestyksekkäästä pelaamisesta ja useista pudotuspelisarjoista. Joukkueessa on myös kokeneita pelaajia, kuten David Pastrnak ja Brad Marchand, jotka voivat nousta esiin ratkaisevilla hetkillä. Bruinsin vahva puolustuspeli ja maalivahtipeli antavat heille etulyöntiaseman Buffaloon nähden.

Odotettavissa on tiukka taistelu, mutta Boston Bruinsin kokemus, taito ja vahva pelaaminen antavat heille paremmat mahdollisuudet voittaa ottelu Buffalo Sabresia vastaan 28. joulukuuta 2023.

Pelivihje: Boston Bruins 2.15

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

344 Lukukerrat