NHL pitkävetovihje: Buffalo Sabres – Ottawa Senators 28.3.2024

Buffalo Sabres ja Ottawa Senators kohtaavat jälleen kerran NHL-kaukalossa ottelussa, joka on molemmille joukkueille tärkeä taistelussa konferenssin paremmista sijoituksista. Ottelu pelataan KeyBank Centerissä Buffalossa 28. maaliskuuta 2024.

Buffalo Sabres

Sabres, joka on tällä hetkellä itäisen konferenssin 12. sijalla, on kokenut kauden aikana vaikeuksia löytääkseen tasaisuutta tuloksissaan. He ovat keränneet 72 ottelusta 73 pistettä ja maalisuhteensa on 216-216. Viimeaikaisissa peleissä Sabres onnistui voittamaan kaksi viidestä ottelustaan, mutta joukkue etsii nyt vahvaa suoritusta kotiyleisönsä edessä.

Ottawa Senators

Senators taistelee myös konferenssin paremmista sijoituksista ja sijoittuu tällä hetkellä 15. sijalle. He ovat keränneet 70 ottelusta 64 pistettä ja maalisuhde on 225-249. Senatorsilla on ollut samanlainen viimeaikainen suoritustaso kuin Sabresilla, voittaen myös kaksi viidestä edellisestä ottelustaan.

100€ bonus - Nordscasinolta!

Kotijoukkue voittaa faneilleen

Sabresilla on kuitenkin useita tekijöitä puolellaan tässä ottelussa. He pelaavat kotonaan, mikä antaa heille etulyöntiaseman kannattajiensa tukemana. Heillä on ollut tapana nostaa tasoaan tärkeissä otteluissa ja vastata haasteisiin. Joukkueella on myös syvyyttä kokoonpanossaan, ja he ovat osoittaneet kykenevänsä voittamaan vaikeissakin tilanteissa.

Sabresilla on vahva motivaatio voittaa tämä ottelu ja jatkaa kohti parempia sijoituksia konferenssissa. He ovat tiedostaneet omat haasteensa ja työskennelleet kovasti niiden voittamiseksi. Odotetaan tiivistä ja jännittävää kamppailua, mutta Sabresilla on kaikki mahdollisuudet nousta voittoon kotikentällään.

Pelivihje: Buffalo Sabres 2.20

Hyödynnä 5x 20€ ilmaisvedot!

XLbet tarjoilee uusille pelaajille huikeat 5x 20€ ilmaisvetoja!

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

491 Lukukerrat