NHL pitkävetovihje: Boston Bruins – Arizona Coyotes 9.12.2023

Boston Bruinsin ja Arizona Coyotesin välinen ottelu lupaa olla jännittävä kohtaaminen, kun kaksi konferenssien kovaa joukkuetta kohtaavat 9. joulukuuta 2023 klo 20:00 Suomen aikaa.

Boston Bruins

Boston Bruins pitää vahvasti toista sijaansa itäisessä konferenssissa kerättyään 25 ottelusta vaikuttavat 37 pistettä. Joukkueen maalisuhde on komea 82-62, mikä kertoo sekä hyökkäyksen tehokkuudesta että puolustuksen vahvuudesta. Bruins on voittanut kolme viidestä edellisestä ottelustaan, mikä heijastaa joukkueen tasaisuutta ja kykyä kilpailla vahvasti.

Arizona Coyotes

Arizona Coyotes ei jää kauas perässä. Läntisen konferenssin seitsemäntenä oleva joukkue on kerännyt 28 pistettä 25 ottelusta ja maalisuhde on 83-72. Coyotes on voittanut peräti neljä viidestä edellisestä ottelustaan, mikä osoittaa joukkueen vireen olevan kovassa nousussa.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi odotamme Boston Bruinsin nousevan voittajaksi tässä kohtaamisessa?

Yksi ratkaiseva tekijä on Bruinsin vahva joukkuekokonaisuus, joka yhdistää kokeneet pelaajat ja lupaavat nuoret kyvyt. Joukkueen hyökkäyksessä on useita maalintekijöitä, kuten Brad Marchand ja David Pastrnak, jotka luovat vaikeuksia Coyotesin puolustukselle. Bruinsin maalivahdilla on ollut vakuuttava kausi, ja hänen kykynsä pysäyttää vastustajan laukaukset ovat ratkaiseva tekijä ottelun kulun kannalta. Coyotesin onkin löydettävä keinoja ohittaa Bruinsin maalivahti ja samalla pysäytettävä Bruinsin vaarallinen hyökkäys.

Odotamme tasaväkistä kamppailua, mutta uskomme, että Boston Bruinsin vahva joukkuekokonaisuus ja peli-ilme kallistavat vaakaa suuresti heidän eduksensa, mikä johtaa joukkueen voittoon tässä mielenkiintoisessa NHL-ottelussa.

Pelivihje: Boston Bruins 1.70

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

375 Lukukerrat