NHL pitkävetovihje: Boston Bruins – Toronto Maple Leafs 1.5.2024

NHL:n pudotuspelit ovat saavuttaneet jännittävän vaiheen, kun Boston Bruins ja Toronto Maple Leafs kohtaavat ottelusarjan viidennessä ottelussa, jota Bruins johtaa 3-1 ja sarja on katkolla kotijoukkueelle.

Bruins on osoittanut olevansa valmis

Ottelusarjan ensimmäinen kamppailu päättyi Bruinsin vakuuttavaan 5-1-voittoon, osoittaen heidän vahvuutensa kotijäällään. Maple Leafs vastasi kuitenkin nopeasti, voittaen tiukan toisen ottelun 3-2. Kolmas ottelu toi jälleen Bruinsille voiton, tällä kertaa 4-2-lukemin vieraissa, ja he vahvistivat otettaan neljännessä ottelussa voittaen sen 3-1 myös vieraskentällä.

100€ bonus - Nordscasinolta!

Maple Leafsin hyökkäysvoima on ollut heikkoa

Bruins on hallinnut maalimääriä koko sarjan ajan, tehden yhteensä 14 maalia, kun taas Maple Leafs on onnistunut maalinteossa vain seitsemän kertaa. Viides ottelu palaa Bostoniin, missä Bruins tulee vahvistamaan asemiaan ja pyrkii viemään sarjan kotiyleisön edessä. Bruinsin vakuuttavat esitykset tähän asti, erityisesti kotikaukalossaan, tekevät heistä vahvan suosikin otteluun.

Bruinsin vahva maaliero ja kyky käyttää kotietuaan hyväkseen tekevät heistä houkuttelevan pelikohteen viidenteen otteluun. Maple Leafsin on löydettävä tapa pysäyttää Bruinsin hyökkäys ja parantaa omaa maalintekokykynsä, jos he haluavat kääntää sarjan kulun ja jatkaa pudotuspelejä. Odotamme jännittävää ja intensiivistä ottelua, kun Bruins ja Maple Leafs kohtaavat toisensa jälleen. Bruinsin vahvat esitykset tähän asti antavat heille etulyöntiaseman, mutta Maple Leafs ei tule luovuttamaan helpolla.

Pelivihje: Boston Bruins 2.10

Hyödynnä 5x 20€ ilmaisvedot!

XLbet tarjoilee uusille pelaajille huikeat 5x 20€ ilmaisvetoja!

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

255 Lukukerrat