NHL pitkävetovihje: Buffalo Sabres – Boston Bruins 15.11.2023

Buffalo Sabres saa vastaansa vahvan Boston Bruinsin 15. marraskuuta 2023. Ottelu lupaa olla mielenkiintoinen, kun itäisen konferenssin sijalla 12 oleva Sabres kohtaa konferenssin kärjessä olevan Bruinsin.

Buffalo Sabres

Sabres on kerännyt 15 ottelusta 15 pistettä, mikä osoittaa tasaisuutta, vaikka sijoitus onkin alempana. Joukkueen maalisuhde, 44 tehtyä ja 47 päästettyä maalia, viittaa siihen, että he pystyvät luomaan maalintekomahdollisuuksia, mutta heidän puolustuspelissään on vielä parannettavaa.

Boston Bruins

Boston Bruins on vakuuttanut koko kauden ajan ja pitää ylpeänä itäisen konferenssin kärkipaikkaa. He ovat keränneet 24 pistettä 14 ottelusta, osoittaen vahvaa suorituskykyä niin hyökkäyksessä kuin puolustuksessakin. Maalisuhde 46:28 kertoo heidän tehokkuudestaan molemmissa päissä kenttää.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Keskiverto Sabres ei yllä voittoon asti

Bruinsin voiton avaimet tulevat olemaan heidän kokeneessa joukkueessaan ja vahvassa yhteispelissään. Heillä on kyky hallita kiekkoa, joukkueesta löytyy paljon maalintekotaitoa ja vankkaa puolustuspelaamista. Sabresin haasteena on vastata Bruinsin kokeneeseen ja taitavaan pelaajaryhmään. Bruins voittaa ottelun hallitun pelin ja maalintekotaitonsa ansiosta. Heidän kokemuksensa ja joukkueen vahva yhteishenki antavat heille etulyöntiaseman.

Pelivihje: Boston Bruins 2.20

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

296 Lukukerrat