NHL pitkävetovihje: Bostonissa pelataan tärkeä ottelu vaahterapaitojen osalta 23.4.2024

NHL pudotuspelien ottelut tarjoavat mahdollisuuden jääkiekko vedonlyöjille kerätä jopa 230,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 230,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan moneyline -valinnalla.

Boston Bruins – Toronto Maple Leafs

NHL:n ottelusarjan toinen kohtaaminen Boston Bruinsin ja Toronto Maple Leafsin välillä lupaa jännittävää jääkiekkoa Bostonin kotiluolassa. Bruins otti vakuuttavan voiton ensimmäisessä kohtaamisessa kotikentällään lukemin 5-1, vaikka Maple Leafs hallitsi laukauksia 36-24. Tämä osoittaa Bruinsin tehokkuuden ja kyvyn hyödyntää maalintekopaikkansa.

Bruinsin runko on rakennettu pudotuspelejä varten, ja joukkueessa on runsaasti kokemusta tärkeiden ottelusarjojen pelaamisesta keväällä. Heidän kykynsä herätä henkiin ja pelata parasta jääkiekkoaan pudotuspeleissä tekee heistä vaarallisen vastustajan kenelle tahansa. Maple Leafs joutuu nyt kovaan paikkaan, kun he yrittävät kääntää sarjan kulkua vieraskentällä. Heidän on löydettävä tapa pysäyttää Bruinsin vahva hyökkäys ja samalla parannettava omaa maalintekokykynsä.

Bruinsin voitto kertoimella 2.30 tarjoaa houkuttelevan vedonlyöntikohteen toiseen kohtaamiseen Bostonissa. Heidän vakuuttava esityksensä ensimmäisessä ottelussa antaa luottamusta siihen, että he voivat jatkaa menestystä ja napata toisen voiton kotiyleisönsä edessä.

Tämä ottelu lupaa jälleen intensiivistä ja kiihkeää jääkiekkoa, kun kaksi kovaa joukkuetta kohtaavat toisensa ottelusarjan toisessa ottelussa. Vedonlyöjät voivat napata hyvän kohteen Bruinsin voitosta tästä ottelusta, sillä joukkueen vahva kokemus ja peli-ilme pudotuspeleissä antavat heille selvän edun.

Nappa 100€ extraa:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Boston Bruins voittoa kertoimella 2.30.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

227 Lukukerrat