Liiga pitkävetovihje: Kärpät – KooKoo 7.3.2024

Liigan mielenkiintoinen jääkiekko-ottelu odottaa faneja, kun Kärpät isännöi KooKoota 7. maaliskuuta 2024.

Kärpät

Kotijoukkue Kärpät nousee otteluun sarjataulukon 5. sijalta vakuuttavilla 100 pisteellä, jotka se on kerännyt 57 ottelusta. Maalisuhde, 164 tehtyä ja 140 päästettyä maalia, heijastaa joukkueen vahvaa suoritusta kauden aikana. Kärpät on myös osoittanut kilpailukykyään voittamalla neljä viidestä viimeisestä ottelustaan.

KooKoo

Vierasjoukkue KooKoo sijoittuu taulukossa 10. sijalle 79 pisteellä, jotka se on kerännyt 58 ottelusta. Maalisuhde, 170 tehtyä ja 166 päästettyä maalia, kuvastaa joukkueen tasavahvuutta, vaikka voittoja onkin tullut vain yksi viidestä edellisestä ottelusta.

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Kärpät kerää vielä viimeisiä pisteitä

Kun tarkastellaan joukkueiden viimeaikaista suorituskykyä, Kärpät nousee selvästi suosikkina otteluun. Neljä voittoa viidestä viime ottelusta kertoo joukkueen vahvasta pelivireestä ja tehokkuudesta. KooKoo sen sijaan on kamppaillut voittojen suhteen, voittaen vain yhden viidestä viimeisestä ottelusta.

Kärppien vahva sijoitus sarjataulukossa ja hyvä maalisuhde heijastavat tasapainoista suorituskykyä sekä hyvää hyökkäys- että puolustuspelaamista. Viimeaikaiset voitot tuovat itseluottamusta ja voittavan asenteen joukkueeseen. KooKoon haasteet voittamisessa viime aikoina antavat Kärpille mahdollisuuden hyödyntää vastustajan heikkouksia ja napata voitto kotikentällään. Tästä syystä uskomme, että Kärpät osoittaa vahvuutensa ja vie voiton tässä tärkeässä kohtaamisessa.

Pelivihje: Kärpät 1.80

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

142 Lukukerrat