NHL pitkävetovihje: Ottawa Senators – Toronto Maple Leafs 8.12.2023

Tulevana yönä kohtaavat Ottawa Senators ja Toronto Maple Leafs jännittävässä ottelussa, kun Senators pyrkii jatkamaan voittojen putkeaan ja Maple Leafs tavoittelee vahvaa asemointia itäisen konferenssin kärjessä.

Ottawa Senators

Senators on tällä hetkellä itäisen konferenssin 16. sijalla, mutta viime aikoina joukkue on löytänyt peliinsä positiivisen vireen. 20 ottelusta kerätyt 20 pistettä ja maalisuhde 70:65 kertovat siitä, että joukkue on ollut kykeneväinen tekemään maaleja samalla pitäen oman maalin suojattuna. Kahden peräkkäisen voiton myötä joukkue on saavuttanut itseluottamusta ja yhteispeli näyttää vahvalta. Joukkueen tilannetta sarjataulukossa hämää vähäinen pelimäärä, sillä osalla joukkueista on jopa seitsemän pelattua ottelua enemmän.

Toronto Maple Leafs

Toronto Maple Leafs on itäisen konferenssin seitsemännellä sijalla, kerättyään 22 ottelusta 28 pistettä. Maalisuhde 76:74 osoittaa, että joukkue on ollut mukana tiukkoissa kamppailuissa. Maple Leafs on voittanut kaksi viidestä edellisestä ottelustaan, mikä antaa heille myös hieman itseluottamusta ja mutta osoittaa vaihtelevaa suorituskykyä.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi sitten Ottawa Senators voittaa tämän kohtaamisen?

Yksi avaintekijä on joukkueen viimeaikainen nousu ja voittojen putki. Pelaajien itseluottamus on korkealla, ja joukkue on löytänyt tasapainon hyökkäyksen ja puolustuksen välillä. Joukkueen sisäinen kilpailuasenne ja yhtenäisyys ovat myös ratkaisevia tekijöitä ottelussa.

Vaikka Maple Leafsilla on kokemusta ja taitoa, Senators voi hyödyntää voittojen tuomaa energiaa ja pelata sitoutuneesti voittaakseen tämän tärkeän kamppailun. Voitto tulee perustumaan myös maalivahtipeliin ja tehokkaaseen erikoistilannepelaamiseen. Lopulta Senatorsilla on mahdollisuus yllättää Maple Leafs ja aloittaa itäisen konferenssin taulukossa.

Pelivihje: Ottawa Senators 2.65

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

355 Lukukerrat