NHL pitkävetovihje: Anaheim Ducks – Buffalo Sabres 24.1.2024

Anaheim Ducks ja Buffalo Sabres kohtaavat kiehtovassa NHL-ottelussa 24. tammikuuta 2024. Otteluun lähdetään tasaisista asetelmista, kun molemmat joukkueet kamppailevat voitosta. Kotijoukkue Anaheim Ducks löytyy läntisen konferenssin 14. sijalta 31 pisteellään, kun taas Buffalo Sabres sijoittuu itäisen konferenssin 14. sijalle 44 pisteellään.

Anaheim Ducks

Anaheim Ducks on kohdannut haasteita kauden aikana, keräten 46 ottelusta 31 pistettä ja maalisuhteeksi 116:160. Joukkue on voittanut vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan, mikä osoittaa heidän vaikeutensa löytää voittava rytmi. Ducksin on panostettava sekä hyökkäys- että puolustuspelaamiseensa, jotta he voivat kääntää kurssin.

Buffalo Sabres

Buffalo Sabresilla on ollut hieman parempi kausi, keräten 46 ottelusta 44 pistettä ja maalisuhde 134:146. Joukkue on voittanut kolme viidestä edellisestä ottelustaan, mikä kertoo heidän parantuneesta suorituskyvystään. Sabresin vahvuudet piilevät heidän kyvyssään tehdä maaleja ja tiivistää puolustustaan.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Sabresin parempi vire tuo voiton

Sabres voi voittaa ottelun, koska heillä on vahvempi tahti viime aikoina ja parempi piste-ero sarjataulukossa. Heidän hyökkäyspäässään pelaajat ovat onnistuneet maalinteossa, ja puolustuksessa on nähty parannuksia. Anaheimin vaikeudet tarjoavat Sabresille mahdollisuuden hyödyntää tilannetta ja saavuttaa tärkeä voitto konferenssien tasaisessa kilpailussa.

Odotettavissa on intensiivinen ottelu, mutta Sabresilla voi olla etulyöntiasema vireensä ja Ducksin haasteiden vuoksi.

Pelivihje: Buffalo Sabres 2.00

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

256 Lukukerrat