Liiga pitkävetovihje: JYP – HIFK 12.1.2024

Jännittävä jääkiekko-ottelu odottaa, kun JYP ja HIFK kohtaavat toisensa 12. tammikuuta 2024 Liigan kiehtovassa kamppailussa. Ottelussa kohtaavat sarjataulukon sijalla 14 oleva JYP ja kolmantena oleva HIFK, mikä luo selvän ennakkoasetelman jäällä.

JYP

JYP löytyy sarjataulukon sijalta 14, kerättyään 36 ottelusta 46 pistettä. Joukkueen maalisuhde on 94 tehtyä ja 110 päästettyä maalia. JYP:llä on kuitenkin ollut haasteita viime aikoina, sillä he ovat hävinneet peräti seitsemän ottelua peräkkäin. Tämä asettaa joukkueen tilanteeseen, jossa he haluavat kääntää kurssin ja katkaista tappioputkensa.

HIFK

HIFK puolestaan nauttii vahvasta sijoituksesta sarjataulukossa, ollessaan kolmantena 65 kerätyllä pisteellä 38 ottelusta. Joukkueen maalisuhde on positiivinen, 116 tehtyä ja 89 päästettyä maalia. HIFK on myös voittanut neljä viidestä edellisestä ottelustaan, mikä antaa heille vahvan itseluottamuksen ennen kohtaamista JYP:ä vastaan.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi HIFK voittaa tämän ottelun?

Joukkue on näyttänyt vakuuttavalta viime aikoina, voittaen useita pelejä ja vakiinnuttaen asemansa sarjataulukon kärkipäässä. HIFK:lla on myös tehokas maalintekovoima ja vahva puolustus, mikä on ratkaisevaa kohtaamisessa JYP:ä vastaan.

HIFK tulee otteluun voittavalla asenteella ja itseluottamuksella, kun taas JYP hakee keinoa kääntää kurssinsa pitkän tappioputken jälkeen. HIFK:n pelaajien yhteispeli ja kokemus antavat heille etulyöntiaseman tässä kamppailussa. Näiden tekijöiden yhdistelmä voi olla ratkaiseva, kun HIFK pyrkii vahvistamaan asemaansa sarjataulukon kärjessä voittamalla JYP:n kotikentällään.

Pelivihje: HIFK 1.85

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

305 Lukukerrat